Arama sonuçları: *

1. Gocer

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

bir daha okumanızı tavsiye ederim.
  2. Gocer

Onların düşunce mantigı bu şekilde applede fotograf çekiyor benim xiomi de çekiyor applede internete giriyor benimkide internete giriyor ne gerek var appleye 7 k vermeye benim xiomi daha iyi apple çöp abiiiii 1623756761 Adam objektif bi rehber yapmamış bilerek se modelini karalamaya çalişmiş...
  3. Gocer

Herşeyin birakında apple ın garanti hizmeti bile verdiginiz paraya değer 2 senelik cihazda arıza oldugunda tamir yerine direk sifır cihaz veren bi firma internette youtubede örnekleri çok
  4. Gocer

Şu appleyi kötüleyenlerin ilerde 7 8 bin tl telefona vericek parası olursa apple kalitesini anlarlar boşverin
  5. Gocer

Boş konu parası olan beğenen gider alır boş yere telefonu kötülemeye gerek yok sizin 2k lık xiomi telefon se den daha iyi !
  6. Gocer

Rehber Eski Bilgisayarınızı Değerlendirin! Eski PC'ler Para Eder mi?

Bu anakart sana lazimsa isinize yararsa satabilirim ? 1623186017 teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  7. Gocer

Cok eski bir anakart sizce para eder mi? ?
  8. Gocer

cidden emek harcanmış rehber bendede bi anakart vardı modeline bakıyım bi
  9. Gocer

Bir Aylık iPhone SE 2020 Deneyimim

Bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok fazla oynamazsan 1 günü çıkarıyor, evde telefon elimden düşmüyor fazla oynuyorum derseniz günde 2 kere sarja takmaniz gerekebilir , ilerleyen senelerde pil sağlıgınin düşmesiyle 1 günü çıkaramıyabilir onun dışında kamerasını çok beğendim telefon baya hızlı...
  10. Gocer

İnceleme Antech Prism 80x30 RGB Siyah Mousepad incelemesi

aynı ürünü aldım 2 haftadır kullanıyorum gayet güzel herkese tavsiye ederim sorusu olan varsa cevaplarım.
Top Bottom