Çoluk çocukla uğraşamam hadi iyi forumlar dilerim sana.sen 50 k almıssın heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
ciddiye almış asmdalskdmlkamsldkmalskdmalsmdlamsdlamsd
yarıldım xd
işte tambu @(Evo)lutionBu ipana moruq sne anaLmAzsın taammı.
Ben Colgate'ciyim, İpana çöpBu ipana moruq sne anaLmAzsın taammı.
ben senin gibi çoluk çocuk aklıyla uğraşamamÇoluk çocukla uğraşamam hadi iyi forumlar dilerim sana.
Yok hocam sizde(!)800tl lik cihaz bile se den daha iyidir(!)Boş konu parası olan beğenen gider alır boş yere telefonu kötülemeye gerek yok sizin 2k lık xiomi telefon se den daha iyi !
Boş konu parası olan beğenen gider alır boş yere telefonu kötülemeye gerek yok sizin 2k lık xiomi telefon se den daha iyi !
Sonunda beni anlayan birisi geldi. Şükürler olsun.Şu appleyi kötüleyenlerin ilerde 7 8 bin TL telefona vericek parası olursa apple kalitesini anlarlar boşverin
Aynen aynen benim o(!) O yüzdenmi Galaxy S21 Ultra en çok beğeniyorum? Sen ilk önce tarafsız bir şekilde kıyaslamayı öğren sonra yaz. Bu arada sizi raporladım yanlış yönlendirme yaptığınız için.işte tambu @(Evo)lution
Herşeyin birakında apple ın garanti hizmeti bile verdiginiz paraya değer 2 senelik cihazda arıza oldugunda tamir yerine direk sifır cihaz veren bi firma internette youtubede örnekleri çokYok hocam sizde(!)800tl lik cihaz bile se den daha iyidir(!)
Sonunda beni anlayan birisi geldi. Şükürler olsun.
Aynen aynen benim o(!) O yüzdenmi Galaxy S21 Ultra en çok beğeniyorum?
Evet kesinlikle. Ama siz bunları apple haterı arkadaşa anlatamazsınız.Herşeyin birakında apple ın garanti hizmeti bile verdiginiz paraya değer 2 senelik cihazda arıza oldugunda tamir yerine direk sifır cihaz veren bi firma internette youtubede örnekleri çok
Dostum asıl sizin gibi apple fanboyları anlamıyor maalesef...Evet kesinlikle. Ama siz bunları apple haterı arkadaşa anlatamazsınız.
Adam objektif bi rehber yapmamış bilerek se modelini karalamaya çalişmiş evet isteyen istedigini alir ben gibi se modelini çok sevenler var boş konu olmuşDostum asıl sizin gibi apple fanboyları anlamıyor maalesef...
Adam düzgünce o paraya o telefonun değmeyeceğini daha iyi modellerin var olduğunu söylemiş.
Sen gidip iphone 11 e çekmişsin konuyu...
İsteyen istediğini alır.
Dostum asıl sizin gibi Apple HATERları anlamıyor maalesefDostum asıl sizin gibi apple fanboyları anlamıyor maalesef...
Adam düzgünce o paraya o telefonun değmeyeceğini daha iyi modellerin var olduğunu söylemiş.
Sen gidip iphone 11 e çekmişsin konuyu...
İsteyen istediğini alır.