Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Boş konu parası olan beğenen gider alır boş yere telefonu kötülemeye gerek yok sizin 2k lık xiomi telefon se den daha iyi !

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Şu appleyi kötüleyenlerin ilerde 7 8 bin tl telefona vericek parası olursa apple kalitesini anlarlar boşverin

(Evo)lution

80+ Bronze
Boş konu parası olan beğenen gider alır boş yere telefonu kötülemeye gerek yok sizin 2k lık xiomi telefon se den daha iyi !
Yok hocam sizde(!)800tl lik cihaz bile se den daha iyidir(!) 🤣 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu appleyi kötüleyenlerin ilerde 7 8 bin TL telefona vericek parası olursa apple kalitesini anlarlar boşverin
Sonunda beni anlayan birisi geldi. Şükürler olsun.

Aynen aynen benim o(!) O yüzdenmi Galaxy S21 Ultra en çok beğeniyorum? Sen ilk önce tarafsız bir şekilde kıyaslamayı öğren sonra yaz. Bu arada sizi raporladım yanlış yönlendirme yaptığınız için.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Yok hocam sizde(!)800tl lik cihaz bile se den daha iyidir(!) 🤣 🤣

Sonunda beni anlayan birisi geldi. Şükürler olsun.

Aynen aynen benim o(!) O yüzdenmi Galaxy S21 Ultra en çok beğeniyorum?
Herşeyin birakında apple ın garanti hizmeti bile verdiginiz paraya değer 2 senelik cihazda arıza oldugunda tamir yerine direk sifır cihaz veren bi firma internette youtubede örnekleri çok

(Evo)lution

80+ Bronze
Herşeyin birakında apple ın garanti hizmeti bile verdiginiz paraya değer 2 senelik cihazda arıza oldugunda tamir yerine direk sifır cihaz veren bi firma internette youtubede örnekleri çok
Evet kesinlikle. Ama siz bunları apple haterı arkadaşa anlatamazsınız.

Annecik

80+ Bronze
Evet kesinlikle. Ama siz bunları apple haterı arkadaşa anlatamazsınız.
Dostum asıl sizin gibi apple fanboyları anlamıyor maalesef...
Adam düzgünce o paraya o telefonun değmeyeceğini daha iyi modellerin var olduğunu söylemiş.
Sen gidip iphone 11 e çekmişsin konuyu...
İsteyen istediğini alır.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Onların düşunce mantigı bu şekilde applede fotograf çekiyor benim xiomi de çekiyor applede internete giriyor benimkide internete giriyor ne gerek var appleye 7 k vermeye benim xiomi daha iyi apple çöp abiiiii

Adam düzgünce o paraya o telefonun değmeyeceğini daha iyi modellerin var olduğunu söylemiş.
İsteyen istediğini alır.
Adam objektif bi rehber yapmamış bilerek se modelini karalamaya çalişmiş evet isteyen istedigini alir ben gibi se modelini çok sevenler var boş konu olmuş

(Evo)lution

80+ Bronze
İsteyen istediğini alır.
Dostum asıl sizin gibi Apple HATERları anlamıyor maalesef
Siz ancakta kağıt üstündeki verilere bakıp kullanıcı deyeyimine bakmıyorsunuz. Bir iPhone kullansanız anlarsınız daha fazla uğraşamam. Ha bu arada apple ın üstün taraflarını söylemek ne zaman fanboyluk oldu? Yanlışım varsa söyle. 5000TL ye iPhone se den işlemcisi daha iyi,kamerası daha iyi,video kalitesi daha iyi ve daha uzun ömürlü bir cihaz varmı?

Top Bottom