Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

(Evo)lution

80+ Bronze
Onların düşunce mantigı bu şekilde applede fotograf çekiyor benim xiomi de çekiyor applede internete giriyor benimkide internete giriyor ne gerek var appleye 7 k vermeye benim xiomi daha iyi apple çöp abiiiii
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam objektif bi rehber yapmamış bilerek se modelini karalamaya çalişmiş evet isteyen istedigini alir ben gibi se modelini çok sevenler var boş konu olmuş
Aynen.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İlk sayfada açıkladım niye alınır niye alınmaz diye, arkadaş bir konuda haklı ama bu işi genele vurması konusunda bence haksız. Bunun ötesinde bir tartışmaya gerek yok bence.

Batarya abartıldığı kadar kötü değil bu arada, kötü ama “1800Mah ne ya 1 saate biter” falan değil olay.

Annecik

80+ Bronze
Dostum asıl sizin gibi Apple HATERları anlamıyor maalesef
Siz ancakta kağıt üstündeki verilere bakıp kullanıcı deyeyimine bakmıyorsunuz. Bir iPhone kullansanız anlarsınız daha fazla uğraşamam. Ha bu arada apple ın üstün taraflarını söylemek ne zaman fanboyluk oldu? Yanlışım varsa söyle. 5000TL ye iPhone se den işlemcisi daha iyi,kamerası daha iyi,video kalitesi daha iyi ve daha uzun ömürlü bir cihaz varmı?
Apple ürünleri kullanmadığımı nereden çıkardın?
3 sene kadar iphone 7 kullandım.

Ve evet var.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Annecik

80+ Bronze

(Evo)lution

80+ Bronze
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s20-fan-edition.html

Bunların mı video kalitesi, işlemcisi ve uzun ömürlülük bakımından daha iyi? Size gülüp geçiyorum 🤣 🤣. Rezalet Exynos 990lı ve dokunmatik sorunları olan cihazı utanmadan övüyorsunuz bide. Poco dan hiç bahsetmiyorum bile xiaominin yazılım sıkıntıları olduğu için 3-4 sene sonra sıkıntı çıkarabilecek bir cihaz.

Annecik

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Bunların mı video kalitesi, işlemcisi ve uzun ömürlülük bakımından daha iyi? Size gülüp geçiyorum 🤣 🤣. Rezalet Exynos 990lı ve dokunmatik sorunları olan cihazı utanmadan övüyorsunuz bide. Poco dan hiç bahsetmiyorum bile xiaominin yazılım sıkıntıları olduğu için 3-4 sene sonra sıkıntı çıkarabilecek bir cihaz.

1623757418771.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom