Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Yazımı okursanız 1821mah dediğiniz cihaz çoğu 3500mah lık android cihazlardan pili daha fazla dayanıyor. Tabi siz apple haterı olduğunuz için anlamazsınız. iPhone 11 Pro kullanıyorum ve 9 saat ekran süresi alıyorum. Sizin o öve öve biteremediğiniz xiaomi cihazların yazılımı rezalet olduğu için 11 Pro kadar pil ömrü bile sunamıyor 🤣
Düşünce Özgürlüğü Bir Kere 1
2.si Nerden Biliyorsun İphone Kullanmadığımı Ailemde İphone Kullanan Var Hatta Teyzemde Eniştemde Ve Babamda İphone Var Çok Gereksiz Konuşuyorsun Yarım Saatir Xiaomi fanboy diyorsun insanlara iphone kullanan sensin 4.7 ekranda hangi oyunu oynayacağını hala merak ediyorum çok konuşma haksızsın daha da haksız oluyor

What Does KEKW Mean? KEKW Emote Meaning Explained - Madskil

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ilk duyurulduğunda çok heyecanlanmıştım da o fiyatı görünce bütün heyecanım gitti. telefonu sadece telefon ve kamera olarak kullanan benim için bir telefona o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. durumum var ama yine de mantıklı gelmiyor. o paraya zaten sadece alo dediğim ve fotoğraf çektiğim ucuz bir telefon alıp bilgisayarıma yatırım yaparım diyorum hep. ya da sırf telefondan kısıp ps5 bile alırım yani :D bir telefon 10bin liralık ne yapabilir ki benim hayatımda?
Ben de acaba çıkmasını beklesem mi falan demiştim de zaten çok pahalı olur diye beklemedim. Gerçi düşündüğüm gibi de oldu, 2 tane SE 2020 alınıyor o paraya 😀

(Evo)lution

80+ Bronze
Düşünce Özgürlüğü Bir Kere 1
2.si Nerden Biliyorsun İphone Kullanmadığımı Ailemde İphone Kullanan Var Hatta Teyzemde Eniştemde Ve Babamda İphone Var Çok Gereksiz Konuşuyorsun Yarım Saatir Xiaomi fanboy diyorsun insanlara iphone kullanan sensin 4.7 ekranda hangi oyunu oynayacağını hala merak ediyorum çok konuşma haksızsın daha da haksız oluyor

Alıntıyı görüntüle
iPhone kaç kullanıyorsunuz peki?? Düşünce özgürlüğü diye insanlara yanlış yönlendirme yapmayın. İlk önce araştırın sonra yazın. Daha fazla sizinle uğraşamam. Teknolojiden anlayan birisi yazdıklarınıza güler geçer zaten. Hade iyi forumlar size.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
iPhone kaç kullanıyorsunuz peki?? Düşünce özgürlüğü diye insanlara yanlış yönlendirme yapmayın. İlk önce araştırın sonra yazın. Daha fazla sizinle uğraşamam. Teknolojiden anlayan birisi yazdılarınıza güler geçer zaten. Hade iyi forumlar size.
eniştemde 11 pro Teyzemde ve Babamda 8 Plus Var
aynen kanka sen Türkçe yi öğren sonra yaz bana teknolojiyi araştır demissin
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazdılarınıza
yarıldım xd seviyesiz tartışmaya devam etmiyeceğim
iyi forumlar diyeceğimde fanboyluk oranını kırarsan anca xd

(Evo)lution

80+ Bronze
eniştemde 11 pro Teyzemde ve Babamda 8 Plus Var
aynen kanka sen Türkçe yi öğren sonra yaz bana teknolojiyi araştır demissin
Emin olun sizden daha iyi yazıyorum. Cümlenin sonuna bile nokta koyamıyorsunuz daha. Gerçekten 11 Pro kullanan kime sorarsanız sorun bütün 11 pro kullanıcıları batarya performansından memnun. Günü rahatlıkla çıkarıyor.

yarıldım xd seviyesiz tartışmaya devam etmiyeceğim
iyi forumlar diyeceğimde fanboyluk oranını kırarsan anca xd
Siz çok seviyelisiniz belli oluyor. Bu arada Fanboyluk yapan sizsiniz Apple haterlığını bırakın kağıt üstündeki verilere bakıp cihaz kıyaslamayı bırakın sonra foruma gelin...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Emin olun sizden daha iyi yazıyorum. Cümlenin sonuna bile nokta koyamıyorsunuz daha. Gerçekten 11 Pro kullanan kime sorarsanız sorun bütün 11 pro kullanıcıları batarya performansından memnun. Günü rahatlıkla çıkarıyor.
bence çok da tartışmaya gerek yok. kedi-ciğer ilişkisi var gibi duruyor burada.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku

Siz çok seviyelisiniz belli oluyor. Bu arada Fanboyluk yapan sizsiniz Apple haterlığını bırakın kağıt üstündeki verilere bakıp cihaz kıyaslamayı bırakın sonra foruma gelin...
kavgaya çağırır gibi ilk sen bırak sonra foruma gel hakhmdalsmhdlakmh
Apple Haterlığı değil Apple Donanıma Göre Fiyatlandırma Yapmıyor Senin Gibi İnsanlar İOS Sevdalısı Olduğu İçin Fanboy Olan Sensin Gidip 4.7 Olan 1821mAh Olup Telefonu Savunan Üstüne Siz Xiaomi Fanısın Diyorsun Telefonu Savunuyorsun Bu Forumun Sahibi Abdullah Abi Bile İphone'un O kadar iyi olmadığını Söylüyor Bilgisizin sus bari
Osmanli Torunu auf Twitter: cahille tartışma çünkü ben hiç kazananı  görmedim ( hz. Mevlana ) http://t.co/QjAl2Hdr4R

big BRUHH

(Evo)lution

80+ Bronze
kavgaya çağırır gibi ilk sen bırak sonra foruma gel hakhmdalsmhdlakmh
Apple Haterlığı değil Apple Donanıma Göre Fiyatlandırma Yapmıyor Senin Gibi İnsanlar İOS Sevdalısı Olduğu İçin Fanboy Olan Sensin Gidip 4.7 Olan 1821mAh Olup Telefonu Savunan Üstüne Siz Xiaomi Fanısın Diyorsun Telefonu Savunuyorsun Bu Forumun Sahibi Abdullah Abi Bile İphone'un O kadar iyi olmadığını Söylüyor Bilgisizin sus bariAlıntıyı görüntüle
Ne delili sundun acaba? Ben sana dünya kadar yazı yazdım sen hala kağıt üstünden konuşuyorsun. Bilgisizlik yapan sensin, apple ı kötülemeniz için para almışsınız galiba.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,821