Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

(Evo)lution

80+ Bronze
kağıt üstüne bakıcak tabi başka neye bakıcak o zaman apple fiyatına göre hakettiği özellikleri versin tamam iyi işlemci oyun oynanır da 4.7 lik ekranda ne oynıyacaksın mario mu? ekran kalitesi abarttığınız kadar kötü değil demissin ama abartığımız kadar kötü malesef bu bilgiler doğru malesef
Nerde doğru. Yanliş bilgilendirme yapmayın. Kağıt üstü verileri önemliyse iPhone 12 Pro da alınmaz diyelim ozaman? Bu nasıl bir mantık? O fiyata iPhone SE video kalitesi,kamerası,daha uzun ömürlü ve işlemcisi kadar iyi bir cihaz varmı? YOK. Kullanıcı yorumlarına bakın, cihazı inceleyin sonra eleştirin. Kağıt üstündeki veriler hiçbirşeyi ifade etmiyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
konu bana abartı geldi. bu kadar yersiz kötülemeye gerek yok. tasarımı beğenip beğenmemek görecelidir. şu an iphone 5s formunda yeni donanımlı bir telefon çıksa onu da alırım. büyük telefon kullanmak çoğu durumda eziyete dönüşüyor.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Nerde doğru. Yanliş bilgilendirme yapmayın. Kağıt üstü verileri önemliyse iPhone 12 Pro da alınmaz diyelim ozaman? Bu nasıl bir mantık? O fiyata iPhone SE video kalitesi,kamerası,daha uzun ömürlü ve işlemcisi kadar iyi bir cihaz varmı? YOK. Kullanıcı yorumlarına bakın, cihazı inceleyin sonra eleştirin. Kağıt üstündeki veriler hiçbirşeyi ifade etmiyor.
aynen kanka işlemcisi iyi oyun oynucaz 1821 mAh ile aynen daha oyun bitmeden şarja takalım aynen 1821 mAh xd

(Evo)lution

80+ Bronze
konu bana abartı geldi. bu kadar yersiz kötülemeye gerek yok. tasarımı beğenip beğenmemek görecelidir. şu an iphone 5s formunda yeni donanımlı bir telefon çıksa onu da alırım. büyük telefon kullanmak çoğu durumda eziyete dönüşüyor.
iPhone 12 Mini var hocam. Tam isteklerinizi karşılayabilecek bir cihaz(bu arada bütçenizi bilmiyorum)

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Bütün iPhone telefonların bataryası bu şekilde, düşük zaten. Hepsinin bataryasının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ne kadar batarya kullandığına bakmalısın. SE2020 bu konuda biraz kötü ama direk mAh değeri olarak bakman yanlış.

(Evo)lution

80+ Bronze
aynen kanka işlemcisi iyi oyun oynucaz 1821 mAh ile aynen daha oyun bitmeden şarja takalım aynen 1821 mAh xd
Yazımı okursanız 1821mah dediğiniz cihaz çoğu 3500mah lık android cihazlardan pili daha fazla dayanıyor. Tabi siz apple haterı olduğunuz için anlamazsınız. iPhone 11 Pro kullanıyorum ve 9 saat ekran süresi alıyorum. Sizin o öve öve biteremediğiniz xiaomi cihazların yazılımı rezalet olduğu için 11 Pro kadar pil ömrü bile sunamıyor 🤣

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bütün iPhone telefonların bataryası bu şekilde, düşük zaten. Hepsinin bataryasının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ne kadar batarya kullandığına bakmalısın. SE2020 bu konuda biraz kötü ama direk mAh değeri olarak bakman yanlış.
ya tamam haklısın ama madem zayıf bir batarya var ortada o zaman fiyatlanırmayıda ona göre yap yani

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
iPhone 12 Mini var hocam. Tam isteklerinizi karşılayabilecek bir cihaz(bu arada bütçenizi bilmiyorum)
ilk duyurulduğunda çok heyecanlanmıştım da o fiyatı görünce bütün heyecanım gitti. telefonu sadece telefon ve kamera olarak kullanan benim için bir telefona o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. durumum var ama yine de mantıklı gelmiyor. o paraya zaten sadece alo dediğim ve fotoğraf çektiğim ucuz bir telefon alıp bilgisayarıma yatırım yaparım diyorum hep. ya da sırf telefondan kısıp ps5 bile alırım yani :D bir telefon 10bin liralık ne yapabilir ki benim hayatımda?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
ya tamam haklısın ama madem zayıf bir batarya var ortada o zaman fiyatlanırmayıda ona göre yap yani
Bir iPhone a göre fiyatı ucuz zaten. iPhone hep böyleydi, 3000 yapmasını falan bekliyordun muhtemelen.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Aha kawga konusu.

18W şarj hızına ulaşabilmek için 200 TL'ye Apple'ın 20W adaptörünü veya muadil markalardan standartları karşılayan bir adaptörü almak gerekiyor. Eski kutulardan 5W adaptör çıkıyor. Yeni ince kutulardan ise sadece kablo çıkıyor, adaptörü haricen alıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,523
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom