Arama sonuçları: *

1. Halil014

Rehber STEAM 0-25 TL Alınabilecek Oyunlar.

Flatout serisini 3 hariç tavsiye ederim en pahalısı 9tl
  2. Halil014

Rehber Bilgisayarda Xbox 360 Oyunları Oynama (RDR 1 FORZA HORIZON 1 GEARS OF WAR 3)

O yüzden özel oyunları yazdım tabi ki kimsenin amacı GTA 5 oynamak değil ama boyut olayı pozitif bir durum
  3. Halil014

Rehber Bilgisayarda Xbox 360 Oyunları Oynama (RDR 1 FORZA HORIZON 1 GEARS OF WAR 3)

Hayır onlardan çok daha iyi Ps3 emülatörü sadece zayıf PS1/2 PSP falan fena değil.
  4. Halil014

Ps4 almak :( Oynanıyor evet sadece online oynanmıyor
  5. Halil014

Aynen . Türkiye'de çok kitlesi yok x360'ın ama Amerika'da bayağı yaygın. Zamanında bim de 300 ₺ ye veriyorlardı yanında fh2 de vardı ama babam almamıştı içimde kalmıştı bu emülatör iyi oldu.
  6. Halil014

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan konuya gireyim. Neden x360 emulatörü kullanayım ? -PS3 kadar özel oyun olmasa da çok güzel özel oyunlar barındırmakta -PS3 emülatörü olan RPCS3'e göre çok çok daha stabil olması. -Basit kullanım. -Github sayesinde gönüllü geliştiriciler olması -Oyun...
  7. Halil014

Rehber 2022'de psp alınır mı??

Asıl problem telefonu kolla oynarken uzağa koyman gerekiyor ekranı göremiyorsun
  8. Halil014

Rehber 2022'de psp alınır mı??

Emülatör kullanan biri olarak iki efsane yarış oyunu tavsiye edeyim NFS underground rivals ( most wanted tan kat kat iyi ) Midnight club 3 Dub editon
  9. Halil014

İnceleme Sekiro: Shadows Die Twice ( Gölgeler İki Kez Ölür )

Evet bir taktiği var o şekilde geçiliyor. 1629033870 Oyunun hikâyesi çok üstü kapalı olmuş o yüzden biraz anlaması zor mobilden bu kadar yapabildim sonradan detaylandırabilirim.
  10. Halil014

İnceleme Sekiro: Shadows Die Twice ( Gölgeler İki Kez Ölür )

Sevgili dostlar hoşgeldiniz.Daha önceden Dark Souls Remastered'i bitirmiş ve sevmiştim. İkinci From Software oyunum bu oldu. Ve ben de deneyimlerimi aktarmak istedim. Sekiro Ne Kadar Zor ? Gerçekten çok zor . Hele ki Boss dövüşleri saç baş yoldurur. Peki şöyle diyebilirsiniz: "Neden oynuyorsun...
  11. Halil014

Logitech G27 İnceleme!

Ben 300 e almıştım ama şimdiki aklım olsa 700 800 e g27 alırdım.
  12. Halil014

Logitech G27 İnceleme!

Logitech driving force gt de güzel direksiyondur keşke vitesi olsaydı.
  13. Halil014

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Beni streaming servisleri için ekleyebilirsin.
  14. Halil014

İnceleme Crew 2 Tadında İnceleme.

Forza ne yapacağını sana söylemiyor bence oyunun haftalık etkinlikleri ve Horizon hikâyeleri bu oyunu kurtarıyor online oynamadıktan sonra sıkıcı oluyor. Sen NFS Heat hiç sevmezsin polisler insanda stres yapıyor :) 1627648176 Motorsiklet bayağı sürdüm ya onu sürmek çok rahat .
  15. Halil014

İnceleme Crew 2 Tadında İnceleme.

Oyunun fizikleri çok kötü arabayı rampadan atlatınca anlaşılıyor. Edit: Oyunu seviyorum
Top Bottom