Sevgili dostlar hoşgeldiniz.Daha önceden Dark Souls Remastered'i bitirmiş ve sevmiştim. İkinci From Software oyunum bu oldu. Ve ben de deneyimlerimi aktarmak istedim.
Sekiro Ne Kadar Zor ?
Gerçekten çok zor . Hele ki Boss dövüşleri saç baş yoldurur. Peki şöyle diyebilirsiniz:"Neden oynuyorsun ? Zevk alıyor musun " diye. Evet alıyorum çünkü rekabet seviyorum. Ve bu oyun çoğu kişinin oynadığı Csgo LoL Valorant vs. gibi oyunlardan daha az stresli. Bu oyunlarda iyi bir rakibi yenmek çok zor ama sekirodaki rakipler belli. Onları çözüp bitirmek iyi hissettiriyor. "Bunun için mi oynuyorsun ?" Sadece bu değil. Düşmanlar da çok tatmin edici. Veya bölgeler falan. Keşfetmesi çok hoş.
Sekiro Oynanır mı ?
Hem evet hem hayır. Sekiro herkese göre değil. Deneyip anlamak lazım. Ben de ilk başlarda bana göre değil diye düşünmüştüm çünkü ilk Boss'u bile kesemiyordum. Sonra oyunun kilit mekaniği olan Deflect (Sektirme) mekaniğini çözdüm ve akmaya başladım . Tabi oyunu YouTube dan yardım alarak bitirdim. Technopat kanalını tavsiye ederim.Bosslar Dark Souls a göre daha zorlayıcı ama daha ulaşılabilir. Bir Bossa ölünce ebesinin nikahından başlamıyorsunuz. Bu da iyi bir şey bana göre. Favorim Corrapted Monk ve Ishin.
Genichiro bana oyunu öğretti denilebilir
Bölgeler Dark Souls a göre daha az karmaşık ve kolay. Yine ucuz tuzaklar yok değil ama Her yer bonfire ile dolu olduğu için daha az stresli oluyor.
Oyunda 4 son var ve en iyi sonu yapmak zor
Oyunun en zayıf yani hikâyesi olabilir ama diğer FromS oyunlarına göre daha iyi olabilir.
Bu oyun 31 saatte bitti Ds Remastered'i 54 saatte bitmişti.
Artılar ;
+Mini Boss çeşitliliği
+Boss çeşitliliği
+Protez silahlar
+Bölgeler
+Kanca
+Vuruş hissi
+Zorluk
+Mikiri Counter
Eksiler ;
-Pahalı
-Hikaye