Neler Yeni

İnceleme Sekiro: Shadows Die Twice ( Gölgeler İki Kez Ölür )

5c9dfa8466a97cc9c8a4d47b.jpg

Sevgili dostlar hoşgeldiniz.Daha önceden Dark Souls Remastered'i bitirmiş ve sevmiştim. İkinci From Software oyunum bu oldu. Ve ben de deneyimlerimi aktarmak istedim.

Sekiro Ne Kadar Zor ?

Gerçekten çok zor . Hele ki Boss dövüşleri saç baş yoldurur. Peki şöyle diyebilirsiniz:
"Neden oynuyorsun ? Zevk alıyor musun " diye. Evet alıyorum çünkü rekabet seviyorum. Ve bu oyun çoğu kişinin oynadığı Csgo LoL Valorant vs. gibi oyunlardan daha az stresli. Bu oyunlarda iyi bir rakibi yenmek çok zor ama sekirodaki rakipler belli. Onları çözüp bitirmek iyi hissettiriyor. "Bunun için mi oynuyorsun ?" Sadece bu değil. Düşmanlar da çok tatmin edici. Veya bölgeler falan. Keşfetmesi çok hoş.

ss-fb360495e610e44538d38b8b792e1efdf5a730c0-1920x1080.1000x563.jpg

Sekiro Oynanır mı ?

Hem evet hem hayır. Sekiro herkese göre değil. Deneyip anlamak lazım. Ben de ilk başlarda bana göre değil diye düşünmüştüm çünkü ilk Boss'u bile kesemiyordum. Sonra oyunun kilit mekaniği olan Deflect (Sektirme) mekaniğini çözdüm ve akmaya başladım . Tabi oyunu YouTube dan yardım alarak bitirdim. Technopat kanalını tavsiye ederim.

Bosslar Dark Souls a göre daha zorlayıcı ama daha ulaşılabilir. Bir Bossa ölünce ebesinin nikahından başlamıyorsunuz. Bu da iyi bir şey bana göre. Favorim Corrapted Monk ve Ishin.
Genichiro bana oyunu öğretti denilebilir :)
sekiro-shadows-die-twice-satislari-5-milyon-kopyayi-asti-1596046986.jpg

Bölgeler Dark Souls a göre daha az karmaşık ve kolay. Yine ucuz tuzaklar yok değil ama Her yer bonfire ile dolu olduğu için daha az stresli oluyor.

Oyunda 4 son var ve en iyi sonu yapmak zor :)

Oyunun en zayıf yani hikâyesi olabilir ama diğer FromS oyunlarına göre daha iyi olabilir.

Bu oyun 31 saatte bitti Ds Remastered'i 54 saatte bitmişti.

Artılar ;​

+Mini Boss çeşitliliği

+Boss çeşitliliği

+Protez silahlar

+Bölgeler

+Kanca

+Vuruş hissi

+Zorluk

+Mikiri Counter

Eksiler ;​

-Pahalı

-Hikaye

-Ucuz zorluklar

-Grafikler zayıf

Sekiro-Shadow-Die-Twice-Inceleme_2.jpg
ss_15f0e9982621aed44900215ad283811af0779b1d.1920x1080.jpg

Lütfen yorumlarınızı bekliyorum çok uğraştım :)

Son düzenleme:

Hermitus

80+ Bronze
Eline sağlık. eksileri ve artıları renkli yazsan iyi olur zor görünüyor. Bu arada şu gorilde çok zorlanmıştım çok gıcık bir boss yav.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Biraz daha detaylı olmalıydı.

Qing

80+
Çok detaysız olmuş. Varsa hikayesini ve ekstra bir şeyler varsa onları ekleseydiniz keşke.
Elinize sağlık.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eline sağlık. eksileri ve artıları renkli yazsan iyi olur zor görünüyor. Bu arada şu gorilde çok zorlanmıştım çok gıcık bir boss yav.
Evet bir taktiği var o şekilde geçiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok detaysız olmuş. Varsa hikayesini ve ekstra bir şeyler varsa onları ekleseydiniz keşke.
Elinize sağlık.
Oyunun hikâyesi çok üstü kapalı olmuş o yüzden biraz anlaması zor mobilden bu kadar yapabildim sonradan detaylandırabilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qing
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye
kaans4g
Top Bottom