Arama sonuçları: *

1. James Gg

Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

Eline sağlık abi okumadım ama
  2. James Gg

1 porsiyon İzmir Köfte/peynirli makarna/turşu sadece 6 türk lirası (0.21$)

Sahil güvenlik sanırım burasıda Antalya sahil şeridinde 60-70 liraya dürüm yiyince 43 liraya et efsane geliyor 43₺ sanırım hamburger dışarıya göre et kalitesi üst düzey o dana ve kuzu karışımı geliyor ağıza 5 liraya büyük ayran var bide 15 lira mekânlarda
  3. James Gg

Konunun başlığı ne rehber, sıcak fırsata mı açmış konuyu knki xd ?
  4. James Gg

Reşit olmayan asker çocuğuysan yanında arkadaşlarını bile sokamıyorsun yani dışarıdan kimse giremiyor burda diye biliyorum babası olsa 2 arkadaşını sokabiliyormuş ama 1697807508 Sevinmelsin hocam zaten cola 15-20 lira olmuş teneke
  5. James Gg

Gel knk xd içeri almıyorlar ama geçen 3-4 kişi gittik güvenlik kapıda kart felan alıyor cihaza takıyor önlemler baya yüksek
  6. James Gg

Bizde burda babası asker arkadaşla askeri gazinoya gidiyoz hamburger 40 ayran 5 lira sodalar felan 3-4 lira misss ( gazino yazıyor alakası yok ama ya da farklı biyerde bildiğin cafe gibi yer)
  7. James Gg

Rehber Ekran Kartı ve Cpu fan modifiye edip tamamen beyaz setup kurmak

Eline sağlık hocam baya güzel olmuş stok fanın tamamı boyansa daha şık olabilirmiş aslında
  8. James Gg

Rehber Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!

LG IPS monitörüm var re4 remake tarzı oyunlarda parlaklık yüksek olmasına rağmen aşırı karanlık oyun black stabilizer ayarı bunun için mı var
  9. James Gg

İnceleme Tarayıcıların RAM Kullanımları ve WEB Testi 2023

Aynen aynen kesin çalınmamışdır QKWKWKWOWOEK Kendini kandır böyle temizlik hastalığı gibi fobi oluşmuş sende Neptünlü çocuk
  10. James Gg

11 yaşındaki çocuk adını soyadını bulsa tüm datanı çıkarırır 2 dkda gizliliğe bu ülkede önem mi veriyorsun 😂😂😂 sen WhatsApp filanda kullanmıyor fotoğraf filanda çekmiyorsundur şimdi Neyse konu sahibinin ricasını ezdik biraz ama kb hocam
  11. James Gg

Adam senin bilgilerini aksa ne yapıcak knk şirket filan mı açıcak sjjskskskwkwkwkeh
  12. James Gg

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Bende bı 5-6 tane oyun var hep 1.6 saatte kartların tamamı düşmüş iade ettim geçen gün 3.00₺ geldi geri 😄
  13. James Gg

İnceleme Ziyoulang T60 İncelemesi

Merak ettim rez alayım kendim yapsam anlamam ne olduğunu şimdi .d
  14. James Gg

12 diyor bende çıkan şehire yakınsın sanırım
  15. James Gg

26 geçe gelmiş sanada gelmiştir muhtemelen aynı mesaj çiçeksepetindem gelmiştir direk MNG anasayfaya atıyor işte
  16. James Gg

Aaa hocam benim kargo bugün yola çıkmış görünüyor 8inde alınmış şirket tarafından
  17. James Gg

Bana gelmiş şimdi gördüm 21.46 da MNG den
  18. James Gg

Normal ozaman hocam bizim cumartesi günü sipariş geçtik.
  19. James Gg

Seninkinde farklı bı durum var ozaman hocam ne zaman aldın
Top Bottom