Neler Yeni

1 porsiyon İzmir Köfte/peynirli makarna/turşu sadece 6 türk lirası (0.21$)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Biz giremşyoz demi oraya ankara kızılayda hep dikkatimi çekiyor
Reşit olmayan asker çocuğuysan yanında arkadaşlarını bile sokamıyorsun yani dışarıdan kimse giremiyor burda diye biliyorum babası olsa 2 arkadaşını sokabiliyormuş ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende et döner 3 tane kolaya 80tl verdim diye sevinmiştim.
Sevinmelsin hocam zaten cola 15-20 lira olmuş teneke

2qke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ebubekir
Hocam mahalle falan demişsiniz yemeksepeti indirimi sandım. BEN AÇIM AÇ. Bana ne senin indiriminden. AÇIM BEN KAHVALTI YAPMADIM delice yemek arıyorum adam 6 liraya neler yiyor ben 20 liraya 1 tane maltana almıştım 1 hafta önce, hala tadı ağzımda alamıyorum param yok. İndirimden sadece siz yararlandığınız için bu gönderi boş oluyor hocam. İyi forumlar.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hocam mahalle falan demişsiniz yemeksepeti indirimi sandım. BEN AÇIM AÇ. Bana ne senin indiriminden. AÇIM BEN KAHVALTI YAPMADIM delice yemek arıyorum adam 6 liraya neler yiyor ben 20 liraya 1 tane maltana almıştım 1 hafta önce, hala tadı ağzımda alamıyorum param yok. İndirimden sadece siz yararlandığınız için bu gönderi boş oluyor hocam. İyi forumlar.
Mersinde yaşayan illa başka forum üyeleri de vardır, onları da bilgilendirmiş oluyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,196
İsim
Diyarhan
Reşit olmayan asker çocuğuysan yanında arkadaşlarını bile sokamıyorsun yani dışarıdan kimse giremiyor burda diye biliyorum babası olsa 2 arkadaşını sokabiliyormuş ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevinmelsin hocam zaten cola 15-20 lira olmuş teneke
20 den aşağı yok dediğiniz gibi ben 25 e satıyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Konunun başlığı ne rehber, sıcak fırsata mı açmış konuyu knki xd ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Konunun başlığı ne rehber, sıcak fırsata mı açmış konuyu knki xd ?
Konu başlığını okuyan nadir insanlardan sin adam yemeği görüyor bide yanında bedavadan az pahalı bir rakam görüyor konuya yağ indirimi gören dayılar gibi giriyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
Oğuz
Bizde burda babası asker arkadaşla askeri gazinoya gidiyoz hamburger 40 ayran 5 lira sodalar felan 3-4 lira misss ( gazino yazıyor alakası yok ama ya da farklı biyerde bildiğin cafe gibi yer)
Askeri gazinolar da eskisi gibi değil artık fiyatlar pahalı olmuş eskiye göre fakat çeşit ve mekan olarak sanki özel bir şehir gibi olmuşlar. Son zamanlarda gittiğim Diyarbakır, Ankara ve Nevşehir var. Diyarbakır'da kahvaltıya 60 TL ödemiştim çok da dolu kahvaltı değildi, normal yerli halka verilen bir işletmeydi ama daha özenli bir yere verilebilirdi. Ankara'da çok fazla yer var yoğun bir şehir olduğu için. Jandarma Sahil Güvenlik Akademisindeki yemekler güzel. Eskiden çok fazla yoktu şimdi çoğu yere özel pastane falan her şeyi açıyorlar. Genel olarak dışarıya göre ucuz tabi. Bazı yerlerde İskender bile var. Sahil Güvenlik Akademisi diye hatırlıyorum yine. Bizim gibi kart hakkı olanlar şanslı. Evlenince kart alınıyor ama yine de girebiliyoruz.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Askeri gazinolar da eskisi gibi değil artık fiyatlar pahalı olmuş eskiye göre fakat çeşit ve mekan olarak sanki özel bir şehir gibi olmuşlar. Son zamanlarda gittiğim Diyarbakır, Ankara ve Nevşehir var. Diyarbakır'da kahvaltıya 60 TL ödemiştim çok da dolu kahvaltı değildi, normal yerli halka verilen bir işletmeydi ama daha özenli bir yere verilebilirdi. Ankara'da çok fazla yer var yoğun bir şehir olduğu için. Jandarma Sahil Güvenlik Akademisindeki yemekler güzel. Eskiden çok fazla yoktu şimdi çoğu yere özel pastane falan her şeyi açıyorlar. Genel olarak dışarıya göre ucuz tabi. Bazı yerlerde İskender bile var. Sahil Güvenlik Akademisi diye hatırlıyorum yine. Bizim gibi kart hakkı olanlar şanslı. Evlenince kart alınıyor ama yine de girebiliyoruz.
Sahil güvenlik sanırım burasıda Antalya sahil şeridinde

60-70 liraya dürüm yiyince 43 liraya et efsane geliyor

43₺ sanırım hamburger dışarıya göre et kalitesi üst düzey o dana ve kuzu karışımı geliyor ağıza 5 liraya büyük ayran var bide 15 lira mekânlarda

SnareEcho

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,736
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom