Arama sonuçları: *

1. OnTheRoonKilled

İnceleme KZ EDX İncelemesi

Aslında almayı düşünmüyordum en son söverek aldım. Memnunum pişman da değilim.
  2. OnTheRoonKilled

15₺ yeni kullanıcı indirimi benim bildiğim. 122₺ ürün indirimle 107₺ ediyor 45-50₺ arası bir vergi çıkıyormuş yeni hali ile 157₺. 15₺ hızlı gelmesi için olsun. :D
  3. OnTheRoonKilled

Kablosu sizdeki gibi sarmal bir yapıda olmadığındandır tahminimde aslında bu sarmal yapı çok hoşuma gidiyordu ama o tür kablo koymamışlar. Belki de şu yeni eski üretim olayından dolayı olabilir. 1649749099 Telefon değil de kulaklığın kutusu patladı ya. Bu da düşmezmiştir artık. :D
  4. OnTheRoonKilled

Ürünü cuma akşamı sarı site üzerinde param güvende ile 175₺ gibi bir fiyata satın aldım. Arkadaş jelatinini dahi açmadan satışa koymuş ben de Çin'den alacağıma buradan alayım dedim ve direkt satın aldım. Eğer satıcı arkadaş buradaysa kendisine tekrardan teşekkür ederim fazlasıyla ilgili bir...
  5. OnTheRoonKilled

İnceleme Furylevel Y1 ARGB Modüler Mekanik Oyuncu Klavyesi

Mikrofon girişinin eski olanda kare yeni olanda ise biraz daha şekilli bir yapıya sahip olması gerek.
  6. OnTheRoonKilled

İnceleme Furylevel Y1 ARGB Modüler Mekanik Oyuncu Klavyesi

Güzel inceleme ama bu red switch sesi gibi değil. Blue kadar sesli bir red switch sesi var. Zamanında da beğenmemiştim hala da beğenmiyorum klavyeyi. 850-870₺'ye değer mi tartışılır. Sonuçta daha uyguna...
  7. OnTheRoonKilled

Rehber Rehber Battlefield 2042 düşük FPS sorunu giderme performansı arttırma

Herkese merhaba ben OnTheRoonKilled yeni ismim ile Shuichi Tatsuo bugün sizlere Battlefield 2042'de performansı arttırmanın hızlıca birkaç temel yolunu anlatacağım. İnternette bir sürü video var ve birçoğu sadece NVIDIA Denetim Masası ayarlarını göstererek düzeltmiş burada da böyle bir rehber...
  8. OnTheRoonKilled

İnceleme GAMEPOWER Overlord Red Switch Klavye

Ne kadar içerikler mevcut olsa da resim paylaşmak yararlı oluyor okurlar içinde. Ses dosyalarını ayırman iyi olmuş farklılıklar gayet iyi bir şekilde anlaşılıyor. Hissiyat olarak kötü olmasa da sesi cidden LK optik switchlere benziyor. videodaki gibi.
  9. OnTheRoonKilled

İnceleme GAMEPOWER Overlord Red Switch Klavye

İnceleme iyi güzel ama bunu resimler ile birlikte paylaşmak çok daha iyi olurmuş. Ayrıca bu red switch gibi değil. Bloody B640'a olan LK optik switchler gibi sesi var klavyenin red switch diyemeyeceğim bir red switch açıkçası.
  10. OnTheRoonKilled

İnceleme MPOW Air SE ilk bakış

Zaten Mpow Air 2.4ghz'nin marka basılmış hali Fury X bi zahmet aynı olsunlar. Yanına bir de 2.el creative ses kartı alınca müq olur.
  11. OnTheRoonKilled

İnceleme Logitech G PRO kulaklık incelemesi

Şimdi baktım ekstra olarak taşıma çantası- kumaş ped ve bir adet daha kablo harici hiçbir farkı yok. Ayrıca isteğe bağlı ekstra olarak blue voice mikrofonu alıp takabiliyorsun. https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-audio/blue-icepop-mic.943-000501.html Türkiye'de satıldığını...
  12. OnTheRoonKilled

İnceleme Logitech G PRO kulaklık incelemesi

G Pro X sürümünde Blue Voice mikrofon olması harici hiçbir farkı yok bildiğim. 1639152835 Güzel tercih hayırlı olsun iyi sesler dinleme dileği ile bize :D
  13. OnTheRoonKilled

İnceleme Tronsmart Shadow 2.4Ghz Wireless İnceleme

Shadow al geç. Daha hafif olması harici bir artısı yok.
  14. OnTheRoonKilled

İnceleme Tronsmart Shadow 2.4Ghz Wireless İnceleme

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaşlar bu gün sizler ile birlikte @PustiKafa'nın sponsorluğunda yazma şansı ettiğimiz Tronsmart Shadow hakkında konuşacağız. 13 Kasım 2021 tarihinde Amazon üzerinden 531₺'ye alınan bu ürün klasik amazon sayesinde haftasonunu katarsak 3 günde geldi. Ürüne buradan...
  15. OnTheRoonKilled

İnceleme Sınıfın Sessiz Çocuğu | Amd Athlon 3000g İşlemci İncelemesi!

https://www.amd.com/en/products/apu/amd-athlon-3000g sitesinde 2667mhz desteklediği yazıyor bilemiyorum. Ayrıca iyi olmakla bağdaştırmadım ki ikisi de zen+ mimarisine sahip ürünler değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa? Ayrıca bir çok 2200G 3200mhz ram ile sorunsuz çalışıyor 2993 ile sınırlı...
  16. OnTheRoonKilled

İnceleme Sınıfın Sessiz Çocuğu | Amd Athlon 3000g İşlemci İncelemesi!

Böyle bir kısıtlama var mı ki amd kanadında? 3000G ile 3200'de kullanabiliyorsanız eğer 2200G'yi de rahatlıkla kullanırsınız şayet 3000g 2667mhz destekliyor diyor sitede. Şayet 2667mhz gösteren 1600AF ile 3600mhz ram kullanmaktayım sorunsuz bir şekilde.
  17. OnTheRoonKilled

İnceleme 👀BlitzWolf BW-KB1 İncelemesi🚀

Şu monitör işini halletsem klavye toplama gibi bir planım var ama ne zaman olur bilemiyorum. o.O2 LP klavyeler iyidir. :D
  18. OnTheRoonKilled

İnceleme Lenovo Legion K500 İnceleme

Ben de omen encoder düşünmüştüm ama bir mor aşığı olarak kırmızıyı kabul edemezdim. :D
  19. OnTheRoonKilled

İnceleme Lenovo Legion K500 İnceleme

Yazılımı ciddi anlamda kötü sadece rengini değiştirmek istediğimde kurup değiştirip siliyorum fazlasıyla gereksiz bir uygulama ihtiyaç bile duymuyorum açıkçası böyle kötü bir uygulamaya. :D Konuda da belirttiğim gibi bilek desteğini kullanışsız buldum ben onun yerine düzgün bir keycap puller ve...
Top Bottom