Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

İnceleme Havit Gamenote Fuxi H3 Kulaklık İncelemesi

Hocam Microsoft Store dan DTS i indirdikten sonra Headphone yazanı satın alıyorsun. DTS özelliği aktif oluyor. Ses ayarlarına girip kulaklığının özelliklerine girip oradan uzamsal seslerden DTS Headphone olanını seçince aktifleşiyor. Bu kadar.
  2. OrkunJJ

Bağlantı da kopma hiç yaşamadım. Kulak süngerleri ağrı yapmıyor. Zaten kumaş ve yumuşak yapıda. Kulaklık da hafif olduğundan neredeyse çok az baskı yapıyor. Oldukça rahat.
  3. OrkunJJ

DTS öncesine göre oldukça fark olduğunu söyleyebilirim. Bence değer ya bu fiyata böyle kaliteli kulaklık zor bulunuyor. 2K dan başlıyor zaten. Oldukça iş görüyor. Yalnız kafanız büyükse almayın size küçük gelebilir.
  4. OrkunJJ

Evet memnunum. FiveM de RP yaparken kullanıyorum kulaklığı bir sorun yaşamadım. Bazen mikrofonu ağzımdan uzaklaştırıyorum oyun oynarken falan bir şeyler atıştırırken. Ses karşı tarafa az gidiyormuş ağzıma yaklaştırınca bir sorun kalmıyor. Şarjı da oldukça başarılı diyebilirim. Bu konuyu...
  5. OrkunJJ

Boş değil ince sünger kumaş gibi bir şey var
  6. OrkunJJ

Tabi hocam. Geldiğinde 1 saat falan kullandım sonra 1-2 saat kadar şarjda kaldı USB den bilgisayara bağlayıp şarj ettim. Şarjı bitince tahmini ne kadar gittiğini buraya eklerim. Şarj yüzdesi görme yok sanırım belki de vardır araştırmak lazım Havit'in ya da Gamenote'un bir yazılımı vs. olabilir...
  7. OrkunJJ

O DTS muhabbeti nasıl oluyor bilmiyorum. 1693946035 Aynen yok. 2,3 saat CSGO oynadım ses gecikme kopma vs. gibi herhangi bir durum yaşamadım.
  8. OrkunJJ

Ses gecikmesi hiç hissetmedim de yaşamadım da, ama sanırım mikrofon da çok çok ufak bir gecikme olabilir. Belki discord da gürültü engelleme (krisp) ve ses eşiği ayarlama dan kaynaklı olabilir. Ama karşıyla konuşurken her hangi bir gecikme olmuyor.
  9. OrkunJJ

Evet hocam çıkar tak yapılabiliyor 3.5mm jak şeklinde 1693945644 F/p diyebilirim dostum. Öneririm fiyatına göre iyi bence. Ses kasmaya 10 üzerinden 6.5 dan 7 diyebilirim. Ses kalitesi ve mikrofon güzel. Cızırtı vs. zaten yok.
  10. OrkunJJ

Keşke ya kupon dan baya düşürürdük ama olsun naysla aldım ben düz 990 a geldi
  11. OrkunJJ

Sana kalmış dostum, dediğin kulaklığın kulak pedleri çok terletir kumaş değil. Ben sırf bu yüzden tercih etmiyorum.
  12. OrkunJJ

İyidir iyidir. Benim gözümde tek dezavantajı çok hafif olduğundan kulakları çok sıkmıyor. Tam oturmuyor gibi geliyor bana ama bence gene iyi.
  13. OrkunJJ

Bence bunu al hocam. Dip ses sorunu oluyor usb olmadığından bv2x de. Bunda dip ses sorunu yok. Bence memnun kalırsın.
  14. OrkunJJ

Ses kasma da blackshark a göre ilk denemede birazcık zorlandım. Csgo yüklemiştim hiçbir ayar yapmadan default ayarlarla denedim. Ses kasılıyor ama çok net diyemem. Ama gene de kasılıyor.
  15. OrkunJJ

Kötü değil bence aynı hatta belki bir tık daha iyi diyebilirim. Bende ki blackshark ile mikrofon arasında çok bir fark göremedim.
  16. OrkunJJ

Merhaba arkadaşlar. Kulaklık az önce kargodan geldi. Malzeme kalitesi -------------------------------------------------------------------------------------------------- Komple plastik. Ancak kalitesi bence iyi. Kulak süngerleri komple kumaş. Terletme yapmıyor. Oldukça hafif, ağırlığını...
  17. OrkunJJ

İnceleme Samsung CRG5 144 Hz Monitör İncelemesi

Bende IPS den geçtim buna renk ayarları vs. yukarıda bahsettim IPS e en yakın hissettiren ayarlar uzun uğraşlar sonucu yakaladım. Arkadaşına konunun linkini at aynı ayarları yapsın bakalım memnun kalacak mı.
  18. OrkunJJ

Alınır hocam çok ufak ghosting var klasik VA panellerde olduğu şekil üzere. Ama bu ghosting siyah arkaplan varken belli oluyor oyunda sıfır hissettirmiyor. Fiyatına göre değecek bir monitör.
  19. OrkunJJ

Bendede ölü piksel değilde böyle görünmeyecek derecede toz lekesi gibi bir iki nokta var iade etmeye ya da değişim yapmaya değmez. Fiyatı baya uygun dediğin gibi.
Top Bottom