Merhaba arkadaşlar.
Kulaklık az önce kargodan geldi.
Malzeme kalitesi
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Komple plastik. Ancak kalitesi bence iyi.
Kulak süngerleri komple kumaş.
Terletme yapmıyor.
Oldukça hafif, ağırlığını hissetmiyorsunuz bile.
Benim kulaklarımı rahatça kapatıyor. (Razer Blackshark V2 X kullanıyorum normalde. Onda 1cm boşluk oluyordu kulağım daha rahat içeride kalıyordu. Bunda ise birebir oturuyor boşluk kalmıyor)
Ses kalitesi
--------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk başta bluetooth dan telefonuma bağladım. Açıkçası bluetooth üzerinden verdiği ses o kadar çok tatmin etmedi beni.
2.4GHz USB dongle ile bilgisayara bağladım. Ses kalitesinde ciddi fark oldu bluetooth a göre.
Bass lar güzel, ses oldukça net ama her an değil yani modlu şekilde çalışıyor anladığım kadarıyla. (Modlu derken, kulaklık boştayken enerji tasarrufu yapıyor bir ses içeren bir şey oynattığınızda kulaklığa sinyal gidiyor ve anlık bir uyarı sesi gelip hemen aktif oluyor (oyun için geçerli değil oyunlarda sürekli aktif)).
Dip ses 0 hiç yok.
Cızırtı vs. söz konusu değil.
Müzik performansını beğendim.
Desibel olarak ben sürekli yüksek sesle dinlediğimden bu kulaklığın yüksek sesi bir tık bana eski kulaklıklarıma göre çok az kısık geldi ama kulak alışınca rahatlıkla tatmin ediyor.
Mikrofon kalitesi
Beni şahsen tatmin etti.
Birazcık kısık geldi ama ses oldukça tok ve net.
Discord da konuşurken sanki çok çok ufak bir gecikme mevcut 2.4GHz üzerinde. Hissedilmiyor iki tarafta anlamıyor bile. (Belki discorddaki krisp gürültü engelleme ve ses eşiği ayarından kaynaklı olabilir.)
Mikrofon ses denemesi:
https://drive.google.com/file/d/1hpeEJItZwAlB8qoZBp3N9nSnIbLxocTH/view?usp=sharing
2.4GHz de çekim mesafesi
Mutfağa kadar gittim kulaklık bağlıyken ve discordda arkadaşım ile konuşurken.
Yaklaşık 7-8m mesafe de sesleri gayet iyi duyabildim, karşıya da sesim net bir şekilde gitti. Ancak arada cızırtı gibi bir şeyler duyduğunu iletti arkadaşım.
Kulaklığın üzerindeki tuşlar
Power düğmesi aç kapa yapmaya ve mod değiştirmeye yarıyor.
Ses kısma açma tuşu bulunuyor, bu tuşla Windows'un sesini ayarlayabiliyorsunuz.
Mikrofon açma kapatma tuşu var.
Kutu içeriği
Kulaklık
Kağıtlar (kullanım klavuzu, garanti kağıdı vs.)
USB - Type C kablo (şarj etmek için (sanırım şarj ederken de aynı USB - Type C kablo üzerinden kullanılabiliyor (denemedim deneyince düzenlerim)))
3.5mm Type C kablo (kulaklığa Type C olarak bağlayıp bilgisayara ya da telefona 3.5mm üzerinden bağlanıyor)
Ek olarak kargo kutusunda Havit marka ufak mouse pad hediyesi çıktı.
1099TL fiyatı ile alınır mı bence alınır arkadaşlar. Alıp bir denemenizde fayda var. Bence memnun kalabilirsiniz.