Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

İnceleme Comnet Geçiş Süreci ve Yaşamadığım Sorunlar

Comnet iyidir ama bir problem olduğunda muhattap bulman zor. Temsilciye bı sekil baglandin ama işlem yapmıyor. Oim den talep açın diyor. O talep açılıp cozulene kadar beklemedesin
  2. Yasin / EsquaReD

İnceleme Hp Teknik servis Deneyimim (GTX 1660Ti dan 2060 MaxQ ya)

Baya uğraşmışsın ama güzel bir laptopu da vermişler en azından kullanıcı hatası diyerek seni ilk laptopla ortada bırakmamışlar. O zaman daha çok uğraşabilirdin belki de. Hayırlı olsun yine de. İlan linki var mı?
  3. Yasin / EsquaReD

İnceleme 1660Ti vs 2060 - 6 Farklı Oyun Benchmark Karşılaştırması

Vaybe aşağı yukarı aynılar fotolarda en fazla 10 fps fark var galiba.
  4. Yasin / EsquaReD

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

Pes 21 en yüksek ayarlarda kartı yine de zorlamaya çalışan bir oyun bence basit bir oyun deyip geçilemez diye düşünüyorum. Misal ben rx570 4GB ile pes21 oynadım ekran kartım 70 derece civarlarındaydı oyunun en yüksek grafiklerinde. Şuan 16050Tİ ile oynuyorum pes 21 i ekran kartı yine aynı...
  5. Yasin / EsquaReD

Rehber Bedelli Askerliğe Giderken Götürülmesi Gerekenler

Heh kardeş o zaman konu başlığını 6 ay askerliğe gidilirken neler götürülmeli olarak değiştirirse tam oturur.
  6. Yasin / EsquaReD

Ben yaptım kardeş. 20 gün duracaksınız alt tarafı. Özetle kişisel temizlik eşyalarınızı ve külot alın zaten geri kalan her şeyi devlet verecek. Bu kadar basit :)
  7. Yasin / EsquaReD

La zaten 20 gün durup geleceksiniz neyin hazırlığı bu xD askeriyenin verdiği şeylerle bile geçinirsin orada.
  8. Yasin / EsquaReD

Rehber ÜCRETSİZ MİCROSOFT OFFİCE LİSANSI ALMAK !

Üniversite bitince office kullanım süresi de bitiyor mu peki
  9. Yasin / EsquaReD

İnceleme Monster Abra A7 11.3.5 derin inceleme

Hocam bi furmark testi yapar mısın 1650ti ile. 1080p antialising off olarak sonuçları atar mısın
  10. Yasin / EsquaReD

İnceleme 50₺ Mini Usb Fan Incelemesi

Bundan everest marka vardı aşırı iş gören bi alet. Geçen taktım açma düğmesine bastım pervanede çok ufak bi dönme oldu sonra durdu sizce sorunu nedir tamir edilir mi ?
  11. Yasin / EsquaReD

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Vpn le yapınca vermiyorlarmış öyle diyorlar.
  12. Yasin / EsquaReD

Babamın telefondan mobil veriyle yaptım üzgün çıktı :D Abimin telefonla da yapayım bakalım ne çıkacak.
  13. Yasin / EsquaReD

bana da aynısı çıktı
  14. Yasin / EsquaReD

Mobil veriden denicem bide eğer olursa. Bütün telefonlardan mobil veriden yaparım. Neyse şu hediyeyi göndersinler de piyasada 600tl miş geleceğinden umudum yok hiç.
  15. Yasin / EsquaReD

Olsun ben çarkı çevireyim yarın tek hesaptan konuşurum. Baktım gönderiyorlar hepsinden yazarım 1624814693 Annemin telefonundan kendi g-maili ile denedim nasıl olduysa bu haftalık katıım şansınız dolmuştur dedi. İpden falan mı anladı acaba. abim gelince ondan da yapacam bu sefer mobil veriyi...
  16. Yasin / EsquaReD

Kargoyla direkt adresimize mi gönderiyorlar. Şubeye teslimatlı olarak belirtsem o zaman daha iyi olur yarın olsun whatsapttan konuşayım bakalım gönderecekler mi daha orası malum. Bana çıkan klavye nasıl internette 500-600 civarı
  17. Yasin / EsquaReD

ikg-451 miş dostum. E madem böyleyse evdekilerin hepsinin telefonuna indirieyim ayrı ayrı haftada 4 kez çark çeviririm oluyor mu bu şekilde.
  18. Yasin / EsquaReD

Beyler nedir diye bi bakayım deyip kayıt olduım. Çarkı çevirdim kg 460 bişey klavye hediye kazandınız diye wp numarası verdi ama daha mesaj atmadım. Geçenlerde biri bardak kazandım yolladılar falan diyordu geliyor mu cidden bu hediyeler.
  19. Yasin / EsquaReD

İnceleme PES 21 Bu Hafta Gelen Oyuncular ve Detaylı İncelemeleri, Analizleri!

Her hafta yenilerini ekle işte ben oynuyom iyi bence bu tanıtım.
Top Bottom