Neler Yeni

İnceleme PES 21 Bu Hafta Gelen Oyuncular ve Detaylı İncelemeleri, Analizleri!

Selamlar, uzun zamandır rehber/inceleme yazmıyordum. Canım sıkıldı sabah sabah rehber yazayım dedim, hemen başlayalım.

Fransa Milli Takımı:
A. RABİOT.pngO. GİROUD.pngP. KİMPEMBE (1).pngP. POGBA.pngH. LLORİS.pngA. GRİEZMANN.pngK. MBAPPÉ (1).pngR. VARANE.png
Hırvatistan Milli Takımı:
J. BREKALO.pngD. LOVREN.pngD. LİVAKOVİĆ.pngN. VLAŠİĆ.pngM. KOVAČİĆ.pngA. REBİĆ.pngI. PERİŠİĆ.pngL. MODRİĆ (1).png

Şimdi enine boyuna hangi oyuncuları bulmalsınız ona bakalım.

Mbappe, herkesin sahip olmak isteyeceği bir oyuncu. Özellikle uzun top oynayanların. Mbappe'niz yoksa kesinlikle top açılımı yapın.
Çift stoper, Varane ve Kimpembe. Overall olarak iyi oyuncular. Özellikleri de birbirine yakın, ikisi için de top açılımı yapmalısınız. Eğer Iconic Moment Campbell veya Beckenbauer varsa açmayın.
Bir de Pogba var, Pogba çok sevdiğim bir oyuncu. Ağır ama çevik. Onun için de top açılımı yapın.

Hırvatistan'da bir tek Modric var, yine de açılım yapmanızı önermem.

Bir de ekstra olarak Legend Box Draw var, isimler şunlar:
A. DEL PIERO, F. BECKENBAUER, F. INZAGHI, GUARDIOLA, INIESTA, J. CRUIJFF, M. OWEN, P. ČECH, P. VIEIRA, R.VAN DER VAART, S. GERRARD ve XABI ALONSO.
P. VİEİRA.pngP. ČECH.pngM. OWEN (1).pngJ. CRUİJFF.pngINİESTA.pngGUARDİOLA.pngF. INZAGHİ.pngF. BECKENBAUER.pngA. DEL PİERO.pngR. VAN DER VAART.pngXABİ ALONSO.pngS. GERRARD (1).png
Buradan da Beckenbauer, Vieira, Cruijff, Iniesta, Del Piero için top açılımı yapılır. Tabii ki de GP ile, myClub coins'inizi buraya harcamanızı önermem.

Benden bu kadar, herhangi bir sorunuz olursa konunun altına veya bana özelden yazabilirsiniz.
İyi forumlar!

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hay ben bahtımı ya.
İkonlardan 3 tane açtım bir de Fransa açtım gelen şeyler: 1 Toni Kross bir de Fransa'nın kalecisi çıktı.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hocam yenisi geliyo mu

Top Bottom