ŞahinBaşaran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır almıyorlarKargo ücreti alıyorlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnca ikg310Ne seti ismi ney?
Hayır almıyorlarKargo ücreti alıyorlar mı?
İnca ikg310Ne seti ismi ney?
fazla ümitlenmeyin bence ben dahil birsürü kişi çıkardıBende klavyeden kazandım mailde geldi mesajta attım garanti gibi gelmesi bakalım![]()
Sıkıntısız ulaştı yani elinize? Ne zaman kazanmıştınız kaç günde geldiHayır almıyorlar
İnca ikg310
İnşallah gönderirlerBana kazandınız diye mail gelmiş wp üzerinden de yazdım. Bakalım göndereceklermi.
Evet sıkıntısız ulaştı bu konuyu açtığım gün kazanmıştım.Sıkıntısız ulaştı yani elinize? Ne zaman kazanmıştınız kaç günde geldi
9 günde gelmiş o zaman güzel, sizde kazandınızmı bari tekrar bu klavyeden 400 tl likİnşallah gönderirler
Evet sıkıntısız ulaştı bu konuyu açtığım gün kazanmıştım.
evet bende kazandım ama pek ümitli değilim.9 günde gelmiş o zaman güzel, sizde kazandınızmı bari tekrar bu klavyeden 400 TL lik
İnşallah kazanan herkese ulaşır gönderirler diye düşünüyorum. Sonuçta kazandık kardeşimevet bende kazandım ama pek ümitli değilim.
Bana mail gelmedi.
Evet geliyor ama ikg 460 olduğuna eminmisin çünkü öyle bir klavye yokBeyler nedir diye bi bakayım deyip kayıt olduım. Çarkı çevirdim kg 460 bişey klavye hediye kazandınız diye wp numarası verdi ama daha mesaj atmadım. Geçenlerde biri bardak kazandım yolladılar falan diyordu geliyor mu cidden bu hediyeler.
Bugün tatilEn son WhatsApp'a dün girmişler gözüküyor hala cevap gelmedi.