Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

Rehber Dikkat❗Bilgisayarınızda BIOS olmayabilir

Yukarıda American yazıyor ami bios yani
  2. amdsaolsun

İnsanları bilgilendirmek kanka birçok kişi bilgisayarında bios olduğunu düşünüyor
  3. amdsaolsun

Birçok kişi yeni nesil bir bilgisayara sahip olmasına rağman bilgisayarında bios olduğunu sandığı için böyle bir başlık tercih ettim
  4. amdsaolsun

İnceleme İşlemcinin içini açtim✅

Bu arada sürmene ile açtım
  5. amdsaolsun

Hocam zaten dedim konumda ama canınız saolsun 1623427730 Anlamadım konuya mı girmiyor demek istediniz? 1623427759 1623428416 He anladım zaten bios yazılımı değilki hocam onun üzerine geliştirilen bir şey ama daha iyisi örneğin eski pcler kötü (biraz daha) olduğu için tek tek donanımları...
  6. amdsaolsun

İnceleme Telefon kutusunun içindeki ENTEGRE✅

Haydaaa 1624216543 Düzenledim hocam
  7. amdsaolsun

Telefon kutusunun içindeki BIOS ne işe yarıyor onu araştırdım
  8. amdsaolsun

Arkadaşlar babannemlerin evinde eski kullanılmayan bir dev telefonu vardı bende merak edip içini açtım.:kekw: Merak edenler için tam görüntüsü ENTEGRESİ Telefon kutusunun içindeki Entegre ne işe yarar? Farkındayım çok eski bir anakart bunu devrelerin el yapımı olduğundan anlayabilirsiniz ama...
  9. amdsaolsun

Rehber Kaç adet bios çeşidi bulunur?

Okuduğun için saol, düzenledim
  10. amdsaolsun

Evet doğru bilgisayarınızda BIOS olmayabilir niye mi? Cevabı yazımda :kekw: Öncelikle BIOS un tarihine ve BIOS ne demek ona bakalım(kısa bir hatırlatma ile) BIOS NEDİR? BIOS un açılımı (Basic Input Output System/Temel Giriş Çıkış Sistemi) dir. BIOS aslında kısa bir açıklama yapacak olursak...
  11. amdsaolsun

Rehber Kaç adet bios çeşidi bulunur?

BIOS KAÇA AYRILIR? Öncelikle hepinize konuma geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu rehberimde sizlere bios un kaça ayrıldığını ve kendi bios unuzun ne olduğunu anlamaya yardımcı olacağını düşündüğüm bir şey yapmayı planlıyorum umarım işinize yarar, Hadi başlayalım. :kekw: BIOS 4'e ayrılır...
  12. amdsaolsun

Rehber Buzzer Nedir? Ne İşe Yarar? Bip Sesleri Ne Anlama Gelir? AÇIKLAMALI

Hocam onu bilmiyorum işte yarın bir rehber daha hazırlayabilirim bios ile ilgili merak ettiğiniz bir konu varmı şarjım 1 şuan hemen söyleyin başlayım
  13. amdsaolsun

Rehber Buzzer Nedir? Ne İşe Yarar? Bip Sesleri Ne Anlama Gelir? AÇIKLAMALI

Hocam helal olsun ama bir iki adet hatanız var sanırım her bios çeşidine göre seslerin anlamları farklılık gösterebiliyor he bide sanırsam illa bizler a gerek yok kasa içi hoparlör veya kulaklık tan da ses alınabiliyor ama son dediğimden emin dediğilim çünkü denemedim denemeden bir şey diyemem
  14. amdsaolsun

Rehber BIOS nedir? Ne işe yarar?

Konu ararken açacağın konu yuseçmek için hani konular soruyor ya hangi konu açıyorsunuz diye hani işlemci ekran kartı anakart vs. Işte o bölümde aşağılara doğru gel inceleme ve rehberler diye yazar 1623196122 Bak ßu kullanıcı incelemeleri ve rehber filan
  15. amdsaolsun

Hocam dolaylı yoldan ayarların silinmesini sağlıyor 1620573745 Hocam buldum bios pili saat tarih o.c. Ve benzeri şeylerin tutulması için gereken enerjiyi bios yongasına ömrü boyunca gönderir yani bilgisayar çalışır durumda iken bios pilini çıkarırsanız o.c. gitmez çünkü prizden elektrik zaten...
  16. amdsaolsun

Hocam bios ayarlarını bios yongası tutuyor pili değil 4. Kaynağına bakabilirsiniz
Top Bottom