Arama sonuçları: *

1. berke.

İnceleme DELL G15 5530 İNCELEME + DELL YERİNDE SERVİS

Alternatif bilmiyorum maalesef
  2. berke.

İnceleme G870 Hariç Excalibur Neden KESİNLİKLE Alınmaz? G900'üm Nasıl Yandı?

Zaten geçen seneden beri söylüyordum almayın şu cihazı vallahi billahi pişman olursunuz diye dinleyen olmuyordu Monster fanı veya çalışanı yapmışlardı beni güzel zamanlardı 1690057062 Ekstra olarak bu adamlar bu cihazlara 130W-140W gibi değerler koysa GPU'lara demek ki daha erken yanarmış...
  3. berke.

En azından biraz 5800H'lı ve 12700h lı laptoplara yaklaşmışsınız fakat daha fazla almanız gerekiyor aslında dediğim gibi Ailenware control center da illaki turbo moda almak için bir ayar olacağını düşünüyorum
  4. berke.

G serilerinde o program çok problemli açılması baya uzun sürüyor sürekli yükleme ekranında felan takılıyordu 2022 modelinde biraz bekle belki açılır
  5. berke.

Ailenware control center ın içinde olması lazım fakat ben de o yazılıma hakim değilim maalesef
  6. berke.

GPU sıcaklıkları gayet normal fakat bi ara işlemci sıcağı 90 dereceye kadar çıkmış orada büyük ihtimal cihaz güç kıstı ve kullanım düşmüş orayı zaten dalgalı gösteriyor cihazın turbo modu var ise bi tekrardan skor almayı deneyin belki çok daha yüksek bir sonuç çıkar
  7. berke.

Time Spy dosyanızı alabilir miyim? sıcaklıkları kontrol edeceğim bakalım cihaz güç kısmış mı
  8. berke.

İşlemciniz attığım iki modelden çok daha iyi işlemciler 13700h in rakibi 13540hx ve 13500hx
  9. berke.

Sanki biraz düşük kalmış gibi 5800H ve 3050 6274 almış https://www.3dmark.com/spy/24332903 1690039830 Bu da nitro modelinin Time Spy sonucu https://www.3dmark.com/spy/37001361
  10. berke.

3DMark üzerinden TimeSpy testi yapmanı öneririm skoru görelim
  11. berke.

Ana Konu Dev Oyun Rehberi -2023 Steam Yaz İndirimleri(29 Haziran-13 Temmuz)

Keşke Infinite Warfare Digital Edition alıp yanında bedavaya Modern Warfare Remastered sahibi olurdun. (2017)
  12. berke.

Ana Konu Dev Oyun Rehberi -2023 Steam Yaz İndirimleri(29 Haziran-13 Temmuz)

Eğer Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered almak isteyen arkadaşlar var ise Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition öneririm çünkü 99.60 TL'ye hem Modern Warfare Remastered hem de Call of Duty: Infinite Warfare'a sahip oluyorsunuz. 1689264031 Ben bu şekilde satın aldım ve...
  13. berke.

İnceleme Zephyrus G15 İncelemesi ve İnce Ayarları (Rehber Tadında)

Pil gücü ve günlük kullanım ile öne çıktığı için RGB çok mantıklı olmazdı bence, böyle daha çok şık duruyor.
  14. berke.

İnceleme HP omen Mux Switch Farkı

TongFang kasa ve sıkıntısız bir modeldi. MUX Switch olması bir avantaj o cihaz için, tabi iş işten geçmiş artık hayırlı olsun tekrardan.
  15. berke.

İnceleme HP omen Mux Switch Farkı

Bütçe artırıp T7 v20.4 alınabilirdi daha mantıklı bir seçim olurdu sizin için.
  16. berke.

Rehber amd ekran kartları watman hatası sorunu çözümü

Bence Wattman hatası alan kartları servise gönderin, bırakın servis uğraşsın yazılımsal bir sorun gibi gözükmüyor çünkü.
Top Bottom