Arkadaşta var aynısı. Geçene gelirken getirdi. Harbi çok hafif ve şık. Ama geleneksel asus rog gibi çok rgb’si yok. Farklı bir marka gibi.
İyi seyirler dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Render Sıcaklıkları
Turbo Boost Kapalı
Alıntıyı görüntüle
Turbo Boost açık
Alıntıyı görüntüle
Pil gücü ve günlük kullanım ile öne çıktığı için RGB çok mantıklı olmazdı bence, böyle daha çok şık duruyor.Arkadaşta var aynısı. Geçene gelirken getirdi. Harbi çok hafif ve şık. Ama geleneksel asus rog gibi çok rgb’si yok. Farklı bir marka gibi.
Hocam beğenemdiniz sanırım iade edecek misiniz videoda duymadım
İyi seyirler dilerim
Render Sıcaklıkları
Turbo Boost Kapalı
Alıntıyı görüntüle
Turbo Boost açık
Alıntıyı görüntüle
Beğendim aslında Sadece bu cihazı seçecekler için oyun bilgisayarı veya iş bilgisayarı değil diye anlattım.Hocam beğenemdiniz sanırım iade edecek misiniz videoda duymadım
Kendi yorumlarımı ayrı bir videoda anlatırım shorts çekerek belkiBeğendim aslında Sadece bu cihazı seçecekler için oyun bilgisayarı veya iş bilgisayarı değil diye anlattım.
Böyle düşündüyseniz yeterince optimistik inceleme yapmışımdırHocam beğenemdiniz sanırım iade edecek misiniz videoda duymadım
Bunun fanı yine iyi, kanatçıkları baykuş tüyü tasarımında. Omen daha fenaydı. Ama yine de full fanda vantilatör tadında sesi var.Hep hayalimdir bir laptop fanını max hızda çalıştırmak...
(Bu ne saçma bir hayal XD)
Emeğinize sağlık bu arada video gerçekten iyi olmuş hayırlı olsun.Bunun fanı yine iyi, kanatçıkları baykuş tüyü tasarımında. Omen daha fenaydı. Ama yine de full fanda vantilatör tadında sesi var.
Gerçekten çok sevdim bende, tam aradığım cihaz. Oyun delisi değilim ve işimde de kullanacağım bir laptop lazımdı. Her işimi görüyor çok memnunum.Arkadaşta var aynısı. Geçene gelirken getirdi. Harbi çok hafif ve şık. Ama geleneksel asus rog gibi çok rgb’si yok. Farklı bir marka gibi.
İnşallah bir gün daha iyisi sende olur da onun incelemesini sen yaparsınEmeğinize sağlık bu arada video gerçekten iyi olmuş hayırlı olsun.
Kesinlikle günlük kullanım için en mükemmel cihaz. Hem oyun oynamana izin veriyor hem pil gücü "bence" mükemmel. Valla rgb arayan biri değilim bende. Buz beyazı çok tatlı bir renk.Pil gücü ve günlük kullanım ile öne çıktığı için RGB çok mantıklı olmazdı bence, böyle daha çok şık duruyor.
Anladım iyi günlerde kullanın hocam ama youtube vs. Açınca 70 derece olması çok saçma geldiBeğendim aslında Sadece bu cihazı seçecekler için oyun bilgisayarı veya iş bilgisayarı değil diye anlattım.
Kendi yorumlarımı ayrı bir videoda anlatırım shorts çekerek belki
Böyle düşündüyseniz yeterince optimistik inceleme yapmışımdır
Temizz bende de 40-44 boşta 50 yi geçtiğini görmedim dc spoti vs. Açıkken