Arkadaşalr merhaba, bu iki laptop arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Birinin bir özelliği iyiken diğerinin bir özelliği iyi geliyor gözüme. Mesela Strix modeli 300hz. Ama Rog Zephyrus modelinin dizaynını daha çok sevdim, sade seven birisiyim ve çok seyahat eden birisiyim, Rog Zephyrus daha hafif ve ince. Sizce hangisi daha iyi, sizden ricam tercih ettiğiniz laptopu ve şu özelliği şundan daha iyi gibi açıklar mısınız. Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.
www.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.trendyol.com/asus/rog-z...b-ssd-6gb-rtx3060-15-6-wqhd-165hz-p-322587967Arkadaşalr merhaba, bu iki laptop arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Birinin bir özelliği iyiken diğerinin bir özelliği iyi geliyor gözüme. Mesela Strix modeli 300hz. Ama Rog Zephyrus modelinin dizaynını daha çok sevdim, sade seven birisiyim ve çok seyahat eden birisiyim, Rog Zephyrus daha hafif ve ince. Sizce hangisi daha iyi, sizden ricam tercih ettiğiniz laptopu ve şu özelliği şundan daha iyi gibi açıklar mısınız. Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.
ASUS #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.