- Konu Sahibi Konu Sahibi
Time Spy dosyanızı alabilir miyim? sıcaklıkları kontrol edeceğim bakalım cihaz güç kısmış mı
Mavi gpu turkuaz cpu.
Time Spy dosyanızı alabilir miyim? sıcaklıkları kontrol edeceğim bakalım cihaz güç kısmış mı
GPU sıcaklıkları gayet normal fakat bi ara işlemci sıcağı 90 dereceye kadar çıkmış orada büyük ihtimal cihaz güç kıstı ve kullanım düşmüş orayı zaten dalgalı gösteriyor cihazın turbo modu var ise bi tekrardan skor almayı deneyin belki çok daha yüksek bir sonuç çıkar
Ben turbo moduna nasıl alınır bilmiyorum.GPU sıcaklıkları gayet normal fakat bi ara işlemci sıcağı 90 dereceye kadar çıkmış orada büyük ihtimal cihaz güç kıstı ve kullanım düşmüş orayı zaten dalgalı gösteriyor cihazın turbo modu var ise bi tekrardan skor almayı deneyin belki çok daha yüksek bir sonuç çıkar
Ailenware control center ın içinde olması lazım fakat ben de o yazılıma hakim değilim maalesefBen turbo moduna nasıl alınır bilmiyorum.
YÜkledim fakat uygulama sanırım format attığımdan beridir cihazımı algılamıyor nasıl yapabilirim bilmiyorum olmadı pazartesi müşteri hizmetlerini ararım yardım alırım.Ailenware control center ın içinde olması lazım fakat ben de o yazılıma hakim değilim maalesef
G serilerinde o program çok problemli açılması baya uzun sürüyor sürekli yükleme ekranında felan takılıyordu 2022 modelinde biraz bekle belki açılırYÜkledim fakat uygulama sanırım format attığımdan beridir cihazımı algılamıyor nasıl yapabilirim bilmiyorum olmadı pazartesi müşteri hizmetlerini ararım yardım alırım.
Ben onu dell tarafıan bildiririm çözümü mutlaka olur. Şimdi 2020 sürümlerini deniyorum.G serilerinde o program çok problemli açılması baya uzun sürüyor sürekli yükleme ekranında felan takılıyordu 2022 modelinde biraz bekle belki açılır
G serilerinde o program çok problemli açılması baya uzun sürüyor sürekli yükleme ekranında felan takılıyordu 2022 modelinde biraz bekle belki açılır
En azından biraz 5800H'lı ve 12700h lı laptoplara yaklaşmışsınız fakat daha fazla almanız gerekiyor aslında dediğim gibi Ailenware control center da illaki turbo moda almak için bir ayar olacağını düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
Hava 3-4 derece düştü ve odama güneş vuruyordu güneş gitti tekrar test yaptım sıcaklık hariç aynı koşullarla test bu.
I scored 5 985 in Time Spy
Intel Core i5-13450HX Processor, NVIDIA GeForce RTX 3050 6 GB (notebook) x 1, 16384 MB, 64-bit Windows 11}www.3dmark.com
Vardır mutlaka fakat cihazımı algılamıyordu güncel versiyonu ve eski versiyonunda da turbo moda alsamda devreye girmiyordu onu dell ile iletişime geçip bildireceğim. Fanları arttırabiliceğim bir uygulama va rmı?En azından biraz 5800H'lı ve 12700h lı laptoplara yaklaşmışsınız fakat daha fazla almanız gerekiyor aslında dediğim gibi Ailenware control center da illaki turbo moda almak için bir ayar olacağını düşünüyorum
Alternatif bilmiyorum maalesefVardır mutlaka fakat cihazımı algılamıyordu güncel versiyonu ve eski versiyonunda da turbo moda alsamda devreye girmiyordu onu dell ile iletişime geçip bildireceğim. Fanları arttırabiliceğim bir uygulama va rmı?
Çok teşekkür ederim umarım alacak olan arkadaşlara ön inceleme niteliğinde olur.Güzel inceleme, eline sağlık.