Neler Yeni

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yunus Kaş
hayır, plastiği kastettim
Plastiği hafif malzemeden kullanmışlar. Teardown videolarında zaten dış renkli plastiği resmen zar gibi esniyor. Ancak bütün halde bir esneme gıcırtı falan yapmıyorsa hafif malzeme olması avantaj gibi.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Plastiği hafif malzemeden kullanmışlar. Teardown videolarında zaten dış renkli plastiği resmen zar gibi esniyor. Ancak bütün halde bir esneme gıcırtı falan yapmıyorsa hafif malzeme olması avantaj gibi.
ön tuşlar dışında bi gıcırtı duymadım ben o yüzden iyi bence de

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail
Dostum elin çinlisinin zaten ürettiği ürünü toptan satın alıyorlar kendi logolarını bastirıyorlar, git alibaba'ya bul bir mouse şu logoyu masmanızı istiyorim 1000 adet alıcam de sende alırsın o zaman senin malın yerli mi oluyor anlamadım.

marka yerli üretim yerli diye bir iddiada bulunmadım lakin şunu göz ardı ediyosun alibabadan aldığın mouse 6 ay sonra patlayınca muhattabın olmuyor. ama fason yaptıran x markası seninle ilgilenmek zorunda kalıyor değilmi?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Samet Mustafa Aktaş
hocam incelemeniz için teşşekür ediyorum driverini indirdim paylaşmış olduğunuz linkten ben sarf malzeme olarak rampageden başka kullanmıyordum hem yerli hem kaliteli ben çok memnundum şuan mouseyi kullanıpo test ettim 15 dakika kadar ilk defa kablosuz mouse kullanıyorum çok güzel imiş. fakat keşke abdullah rampage kablosuz videosunu daha erken atsaydı onu tercih ederdim bizim markamız kazansın diye uzun lafın kısası bilgi paylaşımın için çok sağol.
Hocam marka türk, ürünler yine çinden geliyor yani. Ortada çok yerlilik yok güle güle kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şan Özşaho
marka yerli üretim yerli diye bir iddiada bulunmadım lakin şunu göz ardı ediyosun alibabadan aldığın mouse 6 ay sonra patlayınca muhattabın olmuyor. ama fason yaptıran x markası seninle ilgilenmek zorunda kalıyor değilmi?
Tabi öyle ama sanki adamlar kendisi üretiyormuşta sende destek olmak maksadıyla satın alıyormuşsun gibi anlatıyorsun. Firma Türk, üretim fason kalite genelde düşük, sırf firma Türk diye kalitesiz mal alacak değiliz sana da önermem everest, Rampage gibi markaların çoğu ürünü çöp, onun yerine gider adı sanı her yerde duyulmuş yaptıkları ürünleriyle herkes tarafından bilinen markaları tercih ederim. Marka üzerinden milliyetçilik yapmaya gerek yok, hangi ürün daha iyiyse, daha fiyat performans ise onu tercih ederiz. Togg'da aynı şekil yerli diyorlar eyw, ancak araç kasıyor, yolda sürerken ekranlar kapanıyor, yokuşta geri geri giderken aniden gaz yiyor patinaj çekiyor vs vs. bir kısım sorunu düzeltiler bir kısmı hala mevcut. Kısacası sırf milli diye neden sorunlu yada dandik ürün alayım ki

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail
güzel kardeşim ben fikirlerimi sundum marka üzerinden milliyetçilik yapmadım veya yapabilirim ,bunun neyinden rahatsız oldun
ben bir sorun yaşamadım sen yaşamış olabilirsin parayı verecek olanda benim ayrıca güzel kardeşiim tekrardan demek istiyorumki yukarda da belirtmiş olduğum gibi. üretimin yerli olduğunu iddia etmedim marka yerli diyorum 2. defa diyorum.

RhySonN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İbrahim Furkan Sarıoğlu
159 pro modelini bende kullanıyorum parametredeki silent height ve altındaki ayarlar ne oluyor tam olarak yeni geldi elime ve anlamadım. Bİrde ara sıra bağlantıda sıkıntı oluyor tam dönmüyor gibi ama 2 3 saniye sonra ayara geliyor

Amd34

80+ Silver
Beyler bu apex ortalama kaç satte şarj oluyor

Top Bottom