Neler Yeni

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

mrTbone

80+
hocam incelemeniz için teşşekür ediyorum driverini indirdim paylaşmış olduğunuz linkten ben sarf malzeme olarak rampageden başka kullanmıyordum hem yerli hem kaliteli ben çok memnundum şuan mouseyi kullanıpo test ettim 15 dakika kadar ilk defa kablosuz mouse kullanıyorum çok güzel imiş. fakat keşke abdullah rampage kablosuz videosunu daha erken atsaydı onu tercih ederdim bizim markamız kazansın diye uzun lafın kısası bilgi paylaşımın için çok sağol.
bizim markamız dediğin marka çinden getiriyo marka basıp sana satıyo

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
benim ki şimdi elime ulaştı ilk izlenim dandik olduğu yönünde, çok hafif ve plastiği sağlam durmuyor ama şarj istasyonu aşırı kaliteli, ön tuşlar tıkır tıkır ediyor güzel bi his değil, yan tuşlar sağlam orta tuş tam istediğim gibi

puanım 7.5 600e almıştım 600e çok iyi

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
hocam bu ve gamepower gibi markalar adam dudukleme isinde ustalar herkes turk markası diye alsa fiyatları 2 3 katına cıkarırlar saka yapmıyorum
belki doğrudur, fakat halis bir niyet ile düşünüyorum bunu özellikle rampage markası için şunu diyebilirim adamlar mallarının arkasında 3 ürünüm bozuldu çocuklarım yüzünden ,adamlar gık etmeden değiştirdi neden kazanmasınki beni memnun etti ben kazandırırım bu adamlara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şan Özşaho
hocam incelemeniz için teşşekür ediyorum driverini indirdim paylaşmış olduğunuz linkten ben sarf malzeme olarak rampageden başka kullanmıyordum hem yerli hem kaliteli ben çok memnundum şuan mouseyi kullanıpo test ettim 15 dakika kadar ilk defa kablosuz mouse kullanıyorum çok güzel imiş. fakat keşke abdullah rampage kablosuz videosunu daha erken atsaydı onu tercih ederdim bizim markamız kazansın diye uzun lafın kısası bilgi paylaşımın için çok sağol.
Rampage fason mal satıyor yerli demek çok doğru olmaz, elin çilisinin mouse'nu alıyorlar logoları basıyorlar, o nedenle de her modeli kaliteli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Şan Özşaho
hangi marka çinde yaptırıp kendi pazarında satmıyorki?
Dostum elin çinlisinin zaten ürettiği ürünü toptan satın alıyorlar kendi logolarını bastirıyorlar, git alibaba'ya bul bir mouse şu logoyu masmanızı istiyorim 1000 adet alıcam de sende alırsın o zaman senin malın yerli mi oluyor anlamadım.

Shix2x

80+ Bronze
benim ki şimdi elime ulaştı ilk izlenim dandik olduğu yönünde, çok hafif ve plastiği sağlam durmuyor ama şarj istasyonu aşırı kaliteli, ön tuşlar tıkır tıkır ediyor güzel bi his değil, yan tuşlar sağlam orta tuş tam istediğim gibi

puanım 7.5 600e almıştım 600e çok iyi
Hafif olmasi dandik oldugu anlamina mi geliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,648
Üyeler
161,318
Son üye
reisysk
Top Bottom