hala bedava hocam. bütçe çıkartın bir şekildevergi ile 1470tl ye geliyor alamicam ya
şuanlık zor daha sonradan tekrar indirim falan olursa bakarımhala bedava hocam. bütçe çıkartın bir şekilde
apexi kaçırmasaydın keşke. 850 liraya geliyorduşuanlık zor daha sonradan tekrar indirim falan olursa bakarım
yapcak bişey yokapexi kaçırmasaydın keşke. 850 liraya geliyordu
razerin uygulamasından yapHz testi sitesinde 8000den 12000-16000 gösteriyor neden böyle yapar kankalar.
Hakikaten aklıma gelmedi zaten razer cobradan geçmiştim. İyi kıyaslamış olurum ikisini.razerin uygulamasından yap
Dpi yavaşlıyor derken, onu tam anlayamadım biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz ?Esenlikler dilerim öncelikle, meşhur mouse Ajazz159 Pro nihayet bugün elime ulaştı. 21 Ekim tarihinde 1300tl olarak satın aldım. Daha bugün geldiği için yorumlarım genel olacak ve önceki mouse'm ise Ajazz 199 olduğu için ikisinin farklarını söyleyeceğim iyi forumlar.
KUTUSU
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kutusu bu şekilde klasik çince mince bişeyler var çok önemli değil.
KUTU İÇERİĞİ
Alıntıyı görüntüle
Kutu içeriği bu şekilde. İçerisinden Mouse, Dongle, Kablo ve kullanım kağıdı çıkıyor. İnsan içine bir skatez falan koyar bari
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mouse görsellerini şöyle bırakıyorum. Öndeki mouse benim Ajazz199. Ona nazaran ön kısmı daha aşağıda duruyor. Ve bir tık daha geniş.
GENEL YORUM
Genel yorumumu şöyle söyleyeyim, mouse cidden ergonomik hissettiriyor. Özellikle tuş tıklamaları gayet güzel. Örnek vermek gerekirse ben Ajazz 199da orta tekerlek tuşuna basarken eziyet çekiyodum bu gayet güzel. Bağlanma problemini başta takıp bende yaşadım sonra çıkarıp geri takıp mouse'u şarja koyunca düzeldi. Henüz 8K da bir takılma yaşamadım yaşarsam konuya eklerim. Driver'ı linkte ve görselde belirttiğim yerden indirmelisiniz. Gayet güzel ve dolu dolu bir driver ayarı yapmışlar. Driver içerisinde başkalarının yaptığı hem mouse hem macro ayarlarını indirip kullanabiliyorsunuz. Veya kendiniz de paylaşabilirsiniz.
ARTI/EKSİ YÖNLERİ
+Mouse çok ergonomik
+Tuş hissiyatları oldukça güzel
+8k olması zaten başlıca kendisi
+Ben 1300tl ye aldım ama daha ucuza alanlarda var, fiyatı gayet iyi.
+Driver desteği çok iyi
-Dpi değiştirme tuşu mouse'un altında, o biraz saçma olmuş çok kullanıyosanız biraz sorun olabilir.
-Ben kullanım şeklimden ötürü mesela Ajazz199a alışmıştım. Bu biraz şekil olarak Logitech G102'ye benziyor.
Arkadaşlar genel olarak mouse hakkındaki düşüncelerim bu şekilde umarım beğenmişsinizdir. Aklınızda olan sorular varsa yazarsanız cevaplayabilirim, Detaylı kullanım sonrası bir şey olursa yine konuyu güncellerim Esen kalın.
Driver: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
Alıntıyı görüntüle BUNU İNDİRMENİZ GEREKİYOR.
Alıntıyı görüntüle
Mouse şarj istasyonunda böyle yakışıklı duruyor.
Driver içeriği bu şekilde.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
BİRDE UFAK DİPNOT BIRAKAYIM. 8K'ya ÇEKİNCE DPI YAVAŞLIYOR ONA GÖRE AYARLAYIN
Hocam şöyle, 1000hz de iken 850 dpi hissiyatı ile 8000hz de ki 850 dpi aynı hissettirmiyor.Dpi yavaşlıyor derken, onu tam anlayamadım biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz ?
Her mouseda oluyor hz arttırınca dpi düşmüş hissiyati veriyor özellikle 8kya alınca hissedersiniz yavaşladığınıDpi yavaşlıyor derken, onu tam anlayamadım biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz ?