İncinmişsin dedi
80+ Bronze
çözdüm kanka bana 1200 uyuyoİsteğe bağlı, herkes farklı dpi kullanıyor
çözdüm kanka bana 1200 uyuyoİsteğe bağlı, herkes farklı dpi kullanıyor
Ben 1500 kullanıyorum 20k dpi falan olan mouseler var insan ne yapacak o kadarınıçözdüm kanka bana 1200 uyuyo
Haha benimde ayni ben nasıl kullanacam acabaMouse güzel ama küçük geldi bana eski hurdalardan g402 çıkardım boyut farkı çok ama g402 kullanınca sanki eziyet çekmişim gibi geldi gerçekten güzel mouse malzeme biraz hafif gibi orta malzeme.
Bu arada klavye mouse sattım bunun yüzünden
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynı uçak aynıAyni ucakta benimki ile. 27 ekimde verdigim siparisim geldi o gelmedi halen ya.
kanka o nasıl el ya senin elin yok elinin seni var ahahahahahHaha benimde ayni ben nasıl kullanacam acaba
zaten 1500den sonrasını göz gormuyor ki sağ soldaBen 1500 kullanıyorum 20k dpi falan olan mouseler var insan ne yapacak o kadarını
Haha 195 olunca böyle oluyorkanka o nasıl el ya senin elin yok elinin seni var ahahahahah
Atack Shark x11 e göre nasıl hocam bu mouse ?Esenlikler dilerim öncelikle, meşhur mouse Ajazz159 Pro nihayet bugün elime ulaştı. 21 Ekim tarihinde 1300tl olarak satın aldım. Daha bugün geldiği için yorumlarım genel olacak ve önceki mouse'm ise Ajazz 199 olduğu için ikisinin farklarını söyleyeceğim iyi forumlar.
KUTUSU
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kutusu bu şekilde klasik çince mince bişeyler var çok önemli değil.
KUTU İÇERİĞİ
Alıntıyı görüntüle
Kutu içeriği bu şekilde. İçerisinden Mouse, Dongle, Kablo ve kullanım kağıdı çıkıyor. İnsan içine bir skatez falan koyar bari
Mouse görsellerini şöyle bırakıyorum. Öndeki mouse benim Ajazz199. Ona nazaran ön kısmı daha aşağıda duruyor. Ve bir tık daha geniş.
GENEL YORUM
Genel yorumumu şöyle söyleyeyim, mouse cidden ergonomik hissettiriyor. Özellikle tuş tıklamaları gayet güzel. Örnek vermek gerekirse ben Ajazz 199da orta tekerlek tuşuna basarken eziyet çekiyodum bu gayet güzel. Bağlanma problemini başta takıp bende yaşadım sonra çıkarıp geri takıp mouse'u şarja koyunca düzeldi. Henüz 8K da bir takılma yaşamadım yaşarsam konuya eklerim. Driver'ı linkte ve görselde belirttiğim yerden indirmelisiniz. Gayet güzel ve dolu dolu bir driver ayarı yapmışlar. Driver içerisinde başkalarının yaptığı hem mouse hem macro ayarlarını indirip kullanabiliyorsunuz. Veya kendiniz de paylaşabilirsiniz.
ARTI/EKSİ YÖNLERİ
+Mouse çok ergonomik
+Tuş hissiyatları oldukça güzel
+8k olması zaten başlıca kendisi
+Ben 1300tl ye aldım ama daha ucuza alanlarda var, fiyatı gayet iyi.
+Driver desteği çok iyi
-Dpi değiştirme tuşu mouse'un altında, o biraz saçma olmuş çok kullanıyosanız biraz sorun olabilir.
-Ben kullanım şeklimden ötürü mesela Ajazz199a alışmıştım. Bu biraz şekil olarak Logitech G102'ye benziyor.
Arkadaşlar genel olarak mouse hakkındaki düşüncelerim bu şekilde umarım beğenmişsinizdir. Aklınızda olan sorular varsa yazarsanız cevaplayabilirim, Detaylı kullanım sonrası bir şey olursa yine konuyu güncellerim Esen kalın.
Driver: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
Alıntıyı görüntüle BUNU İNDİRMENİZ GEREKİYOR.
Alıntıyı görüntüle
Mouse şarj istasyonunda böyle yakışıklı duruyor.
Driver içeriği bu şekilde.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
BİRDE UFAK DİPNOT BIRAKAYIM. 8K'ya ÇEKİNCE DPI YAVAŞLIYOR ONA GÖRE AYARLAYIN
bune kral devmisin senHaha benimde ayni ben nasıl kullanacam acaba
Kaç cm hocam? Eliniz...Haha benimde ayni ben nasıl kullanacam acaba
sol click hafif aşşağıda duruyor foto da mı öyle yoksa ergo olarak bahsettiğiniz şey tam omuEsenlikler dilerim öncelikle, meşhur mouse Ajazz159 Pro nihayet bugün elime ulaştı. 21 Ekim tarihinde 1300tl olarak satın aldım. Daha bugün geldiği için yorumlarım genel olacak ve önceki mouse'm ise Ajazz 199 olduğu için ikisinin farklarını söyleyeceğim iyi forumlar.
KUTUSU
Kutusu bu şekilde klasik çince mince bişeyler var çok önemli değil.
KUTU İÇERİĞİ
Alıntıyı görüntüle
Kutu içeriği bu şekilde. İçerisinden Mouse, Dongle, Kablo ve kullanım kağıdı çıkıyor. İnsan içine bir skatez falan koyar bari
Mouse görsellerini şöyle bırakıyorum. Öndeki mouse benim Ajazz199. Ona nazaran ön kısmı daha aşağıda duruyor. Ve bir tık daha geniş.
GENEL YORUM
Genel yorumumu şöyle söyleyeyim, mouse cidden ergonomik hissettiriyor. Özellikle tuş tıklamaları gayet güzel. Örnek vermek gerekirse ben Ajazz 199da orta tekerlek tuşuna basarken eziyet çekiyodum bu gayet güzel. Bağlanma problemini başta takıp bende yaşadım sonra çıkarıp geri takıp mouse'u şarja koyunca düzeldi. Henüz 8K da bir takılma yaşamadım yaşarsam konuya eklerim. Driver'ı linkte ve görselde belirttiğim yerden indirmelisiniz. Gayet güzel ve dolu dolu bir driver ayarı yapmışlar. Driver içerisinde başkalarının yaptığı hem mouse hem macro ayarlarını indirip kullanabiliyorsunuz. Veya kendiniz de paylaşabilirsiniz.
ARTI/EKSİ YÖNLERİ
+Mouse çok ergonomik
+Tuş hissiyatları oldukça güzel
+8k olması zaten başlıca kendisi
+Ben 1300tl ye aldım ama daha ucuza alanlarda var, fiyatı gayet iyi.
+Driver desteği çok iyi
-Dpi değiştirme tuşu mouse'un altında, o biraz saçma olmuş çok kullanıyosanız biraz sorun olabilir.
-Ben kullanım şeklimden ötürü mesela Ajazz199a alışmıştım. Bu biraz şekil olarak Logitech G102'ye benziyor.
Arkadaşlar genel olarak mouse hakkındaki düşüncelerim bu şekilde umarım beğenmişsinizdir. Aklınızda olan sorular varsa yazarsanız cevaplayabilirim, Detaylı kullanım sonrası bir şey olursa yine konuyu güncellerim Esen kalın.
Driver: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
Alıntıyı görüntüle BUNU İNDİRMENİZ GEREKİYOR.
Alıntıyı görüntüle
Mouse şarj istasyonunda böyle yakışıklı duruyor.
Driver içeriği bu şekilde.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
BİRDE UFAK DİPNOT BIRAKAYIM. 8K'ya ÇEKİNCE DPI YAVAŞLIYOR ONA GÖRE AYARLAYIN
ruhsatı var mı ?Böylemi reis
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta öyle hocamsol click hafif aşşağıda duruyor foto da mı öyle yoksa ergo olarak bahsettiğiniz şey tam omu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ruhsatı var mı ?
puhahahhahah aksam aksam haykırdımaha benimde ayni ben nasıl kullanacam acaba