Arama sonuçları: *

1. berkec34

İnceleme Tüm Google Servisleri

Vaay, comnet müşteri temsilciliğinden google'a yükselmişsin. Başarılar.
  2. berkec34

Rehber Öğrenci| Nasıl Para Kazanılır?

grafik tasarımdan anlayanlar. bir matbaacı ile anlaşsın kartvizit etiket vs tasarlasın aracı görevi görüp 50-100 kar koyup satsın temiz getirisi var
  3. berkec34

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

F12 anlatmaya gerek yok :D basıyorsun ses kapatıp masaüstü geliyor. tekrar basıyorsun önceki haline dönüyor :D
  4. berkec34

İnceleme Rampage Fury X🔥

Ben de alıp kullandım lakin bi yerden sonra tatmin etmedi. yani bütçeniz var ise bence almayın. ama bütçeniz bu seviyede ise kablosuz olarak alınabilcek en iyi seçeneklerden biri. Ben daha iyi ses kasabileceğim biraz daha pro olsun istediğimden birine satıp başka aldım.
  5. berkec34

Rehber Chia Coin Nedir ve Nasıl Farming Yapılır?

getirisi ne olur peki 10tb+1tb ssd ve ne kadar sürede kendini çıkarır?
  6. berkec34

Rehber Chia Coin Nedir ve Nasıl Farming Yapılır?

burdan gelir sağlamak için minimum ne gerekiyor?
  7. berkec34

Rehber TürkNet mi Millenicom mu? Neden?

aslında türk telekomun fiber alt yapı çalışması bitmiş sokakta fiber var ama binalarda ona göre kutu yok :(
  8. berkec34

Rehber TürkNet mi Millenicom mu? Neden?

Ben kendi tecrübemi aktarayım. turk telekomla konustum alt yapınız 60 destekliyor 50 verebiliriz 60 lık paketımız yok dedı daha sonra turknetı kuzenım kullandıgından ve memnun oldugundan onları aradım alt yapınız 74 desteklıyor ama 35 bağlarız aktıvasyon yapıldıktan sonra 50 ye cıkartırız dendı...
  9. berkec34

Rehber Ramazanda daha rahat ve daha az zorlanarak nasıl oruç tutulur? Kısa bir rehber

Sahurda bence proteınli besinler yeme. Çorba makarna iyidir. Bu arada normal makarna tüketmek bağırdaklara zararı var uzun vadede. Kepekli makarna tüketmek daha sağlıklı yani kötünün iyisi gibi. Bununla ilgilide araştırmalar var. Daha çok lifli yemek yerseniz hem tokluk süredi artar. Hemde...
  10. berkec34

Rehber Ramazanda daha rahat ve daha az zorlanarak nasıl oruç tutulur? Kısa bir rehber

Arkadaşa ilave yapayım. Biraz sporcu olarak yardımcı olayım. vucut yanlış hatırlamıyorsam 40gr proteın sentezi yapmak için yarım litre sıvı tuketır. yani sizin iftar vakti yiyeceğiniz 150 gr tavuk balık, kırmızı et gibi ürünler sıvı kaybetmenıze yol açıcak bu da gün içinde ağız kuruluğu...
  11. berkec34

İnceleme SS Rival 3 Wireless İnceleme

Günlük kaç saat kullanıyorsun. Bana 4 gün zarzor çıkarıyor 😂 şarjlı pil alıp öyle deneyeceğim bir ara.
  12. berkec34

İnceleme SS Rival 3 Wireless İnceleme

mouse güzel bende bilmeden aldım ama satasım var nedense ısınamadım :D pili çok az gidiyor. tasarruf modunu açılıncada takılıyor gibi oluyor. şarjlı pil alıp kullanmak en mantıklısı doğaya en az zararı vermek adına çünkü gerçekten pil dayanmıyor :D
  13. berkec34

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

Ben bazen anlatıyorum millet inanmıyor cidden bu işi yapabilecek işin başında durabilecek kişiler belki 5 sene sonra belki daha kısa sürede evinide en lüks alır arabasınıda bankada milyonlarıda olur. Ama millet işte hibeyi alıyor harcıyor ortada bir şey yok
  14. berkec34

Kurun yüksek olması bir yandanda iyidir. Ülkeye yabancı yatırımcı gelir fabrika kurar istihdam sağlar. Turist çeker vs vs. Ama bunu halka minimum yansıtması içinde ekonomide adımlar atılması lazım, denetim merkezlerinin daha iyi ve sıkı çalışması lazım. Bazı hataların düzeltilmesi lazım misal...
  15. berkec34

Tamam da bu seferde yancısına sattı muhabbeti olur. Devlet askeri ve nano teknoloji dışında fabrika kurmamalı. Onun dışında sadece dedteklemeli gerekrse faizsiz ödemeli yada daha yüksek hbeler verilmeli. Bizim millette çakal hibr veriyorsun iş kursun diye bakkal açıp hibryi ev alıyor 😂
  16. berkec34

Zaten siyasete atılmak için yaş var. O yaşa kadarda fırsatı girişimcilikle genç kendi yaratmalı. Kimse al kardeşim işin başına geç demez. Dil öğrencen araştırcaksın saldırcaksın sağa sola.
  17. berkec34

Ben bir şey daha ekleyeyim bu durumda hükümete suç atmakta eaçmalık. İstifa etsinler gibi laflar gereksiz. Ben tayyipçi değilim bi parti desteklediğimde yok. Lakin bu adam seçime giriyor öyle yada böyle kazanıyor. Muhalefette kaç seçimdir kaybedenler orda koltuğu bırakmak istemiyorlar. İki kelam...
  18. berkec34

Kısmen katılmakla beraber yıl sonu dolar 9.5 civarı olcak. trump olduğundan beri 5 senedir Türkiyeye yatırım yok. Alttan alttan ambargoyu vuruyor. Bidon ysa trump hiç fark etmez herkes ülkesi çıkarına hareket eder. Kimin geldiği önemsiz. Üretime gelcek olursak devletn işi fabrikalar kurmak...
  19. berkec34

Öneri İBB İstanbul'da Her İlçeye Olası Deprem Kayıp Tahmini Kitapçığı Hazırladı

Devlet kanal istanbula 100 milyar harcayağına(bence acelesi yok ileride yapılabilir). İstanbul gibi ülkenin en büyük ekonomi kaynağı olan şehirde ciddi bir çalışma ile kentsel dönüşüme gitse hem daha çok kitleye hitap eder hemde insanların güvenini kazanmakla beraber büyük bir iş yapar. Lakin...
  20. berkec34

Rehber Her Bütçeye Uygun Klavye Seçme Rehberi

klavye alcak olsam fiyat/performans olarak herhalde Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi en mantıklı klavye gibi duruyor. Türkçe ve büyük enterlı olması bile yeter bu fiyatta. mouse olarakta yanına ss sensei ten koydunmu miss :D kulaklıkta fury x. tamamdır :D
Top Bottom