Arama sonuçları: *

1. berkmoonn

Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

Hocam açıkkan call of duty mw 2 multiplayer oynayamıyorum açılmıyor oyun kapatıyorum service removeden açılıyor. Sıkıntısı var yani genel olarak
  2. berkmoonn

Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

hocam dedikleriniz yaptım çalıştı eyvallahta bu sürekli birşeymi yani ben pc yi yeniden başlattım ve hala giriyor sitelere. İptal etmek kaldırmak gibi bir şey varmı. Çünkü tik var bende internet hızı yavaşlar filan ondan sordum :d
  3. berkmoonn

İnceleme Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi

mahsur kaldım yani 3 ay 😂 o zaman tahhüt yok diye neden bağıra çağıra koca koca puntolarla gözümüzü boyuyorlar anlamadım
  4. berkmoonn

İnceleme Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi

arkadaşlar netspeed'e geçtim keşke geçmesemiydim diyorum bilmiyorum. Çok güvenerek geçtim ama beni biraz hüsrana uğrattı. Geçerken konu sahibi arkadaşın davet kodunu kullanarak geçtim. İnternet aşırı dalgalı upload hızları yerlerde. Ekip çağırttırdım bakmışlar normalde 100 mbps lik paketi...
  5. berkmoonn

Rehber RTX VOİCE ile dışarıdan gelen sesleri engelleme

Güzel rehber uyguladım teşekkürler işe yarıyor (Ekran kartım GTX 1660Tİ). Bide bir şey sorcam bu sağ tarafta program küçük simge halinde onu sağ tık quit yapsak gidermi yoksa açıkmı kalcak arka planda.
  6. berkmoonn

İnceleme Redragon K551 VARA RGB! +SES TESTİ!!

Ses tekerleği olsaydı alabilrdim ama bilek desteği için 70 80 lira fazla vermeme gerek yok. Sizce sizin incelediğinizi.
  7. berkmoonn

İnceleme Redragon K551 VARA RGB! +SES TESTİ!!

Bu fiyat aralığında (belki 40 50 lira daha fazla verebilirim) klavye alınır mı? sizce.
Top Bottom