DogancanYr
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vpn değil . Cloudflare şirketi bayağı bi sitede var dikkati bakarsan .Bu vpn galiba. Güvenilir mi acaba? Ücretsiz çünkü
Vpn değil . Cloudflare şirketi bayağı bi sitede var dikkati bakarsan .Bu vpn galiba. Güvenilir mi acaba? Ücretsiz çünkü
Bahsettiğiniz uygulama tamamiyle cloudflare'a ait bir vpn. Hızlıymış ama premium yaparım buna.Vpn değil . Cloudflare şirketi bayağı bi sitede var dikkati bakarsan .
hocam internetin hızı vpn e göre daha az mı düşüyor acaba?Vpn değil doh protokolü için yazılım .
Bende ne gecikme ne hız düşüklüğü var service removeyi yönetici olarak çalıştırırsanız kaldırırsınız.hocam dedikleriniz yaptım çalıştı eyvallahta bu sürekli birşeymi yani ben pc yi yeniden başlattım ve hala giriyor sitelere. İptal etmek kaldırmak gibi bir şey varmı. Çünkü tik var bende internet hızı yavaşlar filan ondan sordum :d
Vpn değil ve hiç bir kısıtlama yok .hocam internetin hızı vpn e göre daha az mı düşüyor acaba?
Hocam açıkkan call of duty mw 2 multiplayer oynayamıyorum açılmıyor oyun kapatıyorum service removeden açılıyor. Sıkıntısı var yani genel olarakBende ne gecikme ne hız düşüklüğü var service removeyi yönetici olarak çalıştırırsanız kaldırırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunu bilemedim diğer online oyunlarda çalışıyor .Bilgisayarı açıp kapat.Hocam açıkkan call of duty mw 2 multiplayer oynayamıyorum açılmıyor oyun kapatıyorum service removeden açılıyor. Sıkıntısı var yani genel olarak
Önceki yazılarda var nasıl kaldırılacağı .Dostum kaldırsam da goodbyedpi isimli exe hala çalışır durumda kalıyor bunu nasıl kaldıracağım?
Şu anlık çalışıyor mu sende son 1 haftadan beri çalışmıyor . Benim internet servis sağlayıcım türk telekom olduğu için çalışmıyor sanırım . Engellemeyi başarmışlar veya sorun bende .Uzun zamandır aradığım program buydu ve birden karşıma çıktı. Allahın sevdiği kuluyum herhalde
çalışıyor evetÖnceki yazılarda var nasıl kaldırılacağı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anlık çalışıyor mu sende son 1 haftadan beri çalışmıyor . Benim internet servis sağlayıcım türk telekom olduğu için çalışmıyor sanırım . Engellemeyi başarmışlar veya sorun bende .