Neler Yeni

Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
hocam dedikleriniz yaptım çalıştı eyvallahta bu sürekli birşeymi yani ben pc yi yeniden başlattım ve hala giriyor sitelere. İptal etmek kaldırmak gibi bir şey varmı. Çünkü tik var bende internet hızı yavaşlar filan ondan sordum :d

Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Bronze
hocam dedikleriniz yaptım çalıştı eyvallahta bu sürekli birşeymi yani ben pc yi yeniden başlattım ve hala giriyor sitelere. İptal etmek kaldırmak gibi bir şey varmı. Çünkü tik var bende internet hızı yavaşlar filan ondan sordum :d
Bende ne gecikme ne hız düşüklüğü var service removeyi yönetici olarak çalıştırırsanız kaldırırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam internetin hızı vpn e göre daha az mı düşüyor acaba?
Vpn değil ve hiç bir kısıtlama yok .

bozuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Terim
WARP 1.1.1.1 gayet güzel ve hızlı bir şekilde çalışıyor öneririm.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Bende ne gecikme ne hız düşüklüğü var service removeyi yönetici olarak çalıştırırsanız kaldırırsınız.
Hocam açıkkan call of duty mw 2 multiplayer oynayamıyorum açılmıyor oyun kapatıyorum service removeden açılıyor. Sıkıntısı var yani genel olarak

DogancanYr

80+ Bronze
Hocam açıkkan call of duty mw 2 multiplayer oynayamıyorum açılmıyor oyun kapatıyorum service removeden açılıyor. Sıkıntısı var yani genel olarak
Sorunu bilemedim diğer online oyunlarda çalışıyor .Bilgisayarı açıp kapat.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Dostum kaldırsam da goodbyedpi isimli exe hala çalışır durumda kalıyor bunu nasıl kaldıracağım?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Uzun zamandır aradığım program buydu ve birden karşıma çıktı. Allahın sevdiği kuluyum herhalde :)

DogancanYr

80+ Bronze
Dostum kaldırsam da goodbyedpi isimli exe hala çalışır durumda kalıyor bunu nasıl kaldıracağım?
Önceki yazılarda var nasıl kaldırılacağı .

Uzun zamandır aradığım program buydu ve birden karşıma çıktı. Allahın sevdiği kuluyum herhalde :)
Şu anlık çalışıyor mu sende son 1 haftadan beri çalışmıyor . Benim internet servis sağlayıcım türk telekom olduğu için çalışmıyor sanırım . Engellemeyi başarmışlar veya sorun bende .

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Önceki yazılarda var nasıl kaldırılacağı .

Şu anlık çalışıyor mu sende son 1 haftadan beri çalışmıyor . Benim internet servis sağlayıcım türk telekom olduğu için çalışmıyor sanırım . Engellemeyi başarmışlar veya sorun bende .
çalışıyor evet

Top Bottom