Çalışıyor sanki .dns değiştirmek varken bunun avantajı ne
Bi değişiklik olmaması lazım internetle alakalı .Ne de olsa bir vpn veya proxy değil .Belki de internet sağlayıcısının filtreleme sistemi yavaştır .Bayağı kaliteli çalışıyor. Oyunlarda bile ping değişikliği oldu tavsiye ederim.
Bilemedim bana faydası çok oldu. Normalde CSGO faceit üzerinde almanya sunucusunda 80 90 aşağısı alamıyordm şimdi 60 50 lere kadar indim.Bi değişiklik olmaması lazım internetle alakalı .Ne de olsa bir vpn veya proxy değil .Belki de internet sağlayıcısının filtreleme sistemi yavaştır .
Serverlerin en fazla verebildiği indirme hızı bu kadar .@DogancanYr Vay be malum sitede 500mbps hızla indirme yapıyor 1000/1000 internetle. Teşekkürler.
Ne anlatıyon dayı?baksa insanlar yoki
Bilmem ama denemesi bedava .Sakın sarı siteye girme girdiğin gözükür .Bu yöntem kyk internetlerinde çalışmaz değil mi?
derdim o siteler değil kyk neredeyse her siteyi yasaklıyor saçma bi şekildeBilmem ama denemesi bedava .Sakın sarı siteye girme girdiğin gözükür .
Geçer .Devletin yasağını atlatıyor uyduruk KYK internetini mi atlatamıyacak .derdim o siteler değil kyk neredeyse her siteyi yasaklıyor saçma bi şekilde