Neler Yeni

Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
GoodbyeDPI sayesinde vpn servislerinin yüksek ping , düşük indirme , yükleme ve programın açıp kapama derdinden kurtarıyor.
Sizlere GoodbyeDPI nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.

1)https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI sitesine gidip indirin.
1-Alıntıyı görüntüle
2-Alıntıyı görüntüle2)Zip dosyasına sağ tıklayıp buraya ayıklaya basın.
1-
Alıntıyı görüntüle

3)Çıkan dosyayı kullanmadığınız bir yere koyun .
!!!!Çıkardığınız dosyayı hiçbir zaman silmeyiniz aksi takdirde çalışmayacak ve işlemleri tekrar yapmak zorunda kalacaksınız.!!!!
4)Service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp düzenle diyoruz .
5)Oradaki kodları silip benim verdiğim kodları yapıştırın yoksa bazı siteler açılmaz.

Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo This script should be run with administrator privileges.
echo Right click - run as administrator.
echo Press any key if you're running it as administrator.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700::1111 --dnsv6-port 53" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility"
sc start "GoodbyeDPI"

POPD
6)Kaydedin dosyayı ve service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'yi yönetici olarak başlatın.
1-
Alıntıyı görüntüle
7)Herhangi bir tuşa basın.(Hemen kapanacaktır)
1-
Alıntıyı görüntüle
İstediğiniz sitelere gönlünüzce girebilirsiniz. 😁😁
Mobil için yöntem var mı hocam

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

CptSpork

80+ Bronze
Türk Net zaten hiçbir siteyi engellemiyor diye biliyorum. Aynı şekilde Twitter vb. yavaşlatıldığı zamanlarda TürkNet'de yavaşlamamıştı. Sanırım bu tarz yasakları ve yavaşlatmalara karşı direniyorlar.

NotGonna

80+ Bronze
öncelikle virüs değil
ve vpn ile alakası yok
güvenilir 1-2 senedir kullanıyorum bunu oyundayken bile arkada açık bırakabilirsin yani

Keyfen

80+ Bronze
comnet kullanıyorum tüm sitelere herhangi bir ayar gerektirmeden telefondan bilgisayardan farketmeksizin girebiliyorum bunun sebebi ne olabilir comnet sayesinde mi ?
Comnet i Üreticilerinden bile daha iyi bilen @Gri Caner i sahneye alalım

kırmızışarapp

80+ Silver
Hocam proton ücretsiz nasıl
Yeterli geliyor bana. İstediğin ülkeye bağlanmak istiyorsan belirli ülkelere bağlanabiliyorsun ücretsiz versiyonda. 1000/1000 internetle sıfır takılma mis gibi...

LaLLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Cem GÜLBENAT
bende çalıştı teşekkürler.

LaLLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Cem GÜLBENAT
Silme ve ayarları geri alma işlemini nasıl yapacağız bazı kullandığım sitelere giriş yapmıyor. örnegin bu site gibi.Uninstall seçeneğini göremedim.service remove var ama onu çalıştırınca bir şey olmuyor.

Edit : Tamam remove dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı yapmıyormuşum. Yönetici olarak çalıştırınca düzeldi.

DogancanYr

80+ Bronze
Silme ve ayarları geri alma işlemini nasıl yapacağız bazı kullandığım sitelere giriş yapmıyor. örnegin bu site gibi.Uninstall seçeneğini göremedim.service remove var ama onu çalıştırınca bir şey olmuyor.

Edit : Tamam remove dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı yapmıyormuşum. Yönetici olarak çalıştırınca düzeldi.
Garip. Bilgisayarı açıp kapa veya internet ayarlarına müdahale eden bir şey vardır.

DogancanYr

80+ Bronze
akşam yaşadım sıkıntıyı.Sabah hallederim dedim kapattım pc yi ama sabah pc açılınca yine aynıydı.
Antivirüs programı açık ise kapasan veya en kötü bilgisayarı sıfırlasan .(Eğer yedek disk var ise ona windows u yükle)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom