Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

DogancanYr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
749
GoodbyeDPI sayesinde vpn servislerinin yüksek ping , düşük indirme , yükleme ve programın açıp kapama derdinden kurtarıyor.
Sizlere GoodbyeDPI nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.

1)https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI sitesine gidip indirin.
1-
Ekran görüntüsü 2023-07-25 154409.png

2-
Ekran görüntüsü 2023-07-25 154433.png
2)Zip dosyasına sağ tıklayıp buraya ayıklaya basın.
1-
Ekran görüntüsü 2023-07-25 154754.png

3)Çıkan dosyayı kullanmadığınız bir yere koyun .
!!!!Çıkardığınız dosyayı hiçbir zaman silmeyiniz aksi takdirde çalışmayacak ve işlemleri tekrar yapmak zorunda kalacaksınız.!!!!
4)Service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp düzenle diyoruz .
5)Oradaki kodları silip benim verdiğim kodları yapıştırın yoksa bazı siteler açılmaz.

Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo This script should be run with administrator privileges.
echo Right click - run as administrator.
echo Press any key if you're running it as administrator.
pause
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53 "" start= "auto"
sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility"
sc start "GoodbyeDPI"

POPD
6)Kaydedin dosyayı ve service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'yi yönetici olarak başlatın.
1-
Ekran görüntüsü 2023-07-25 155536.png

7)Herhangi bir tuşa basın.(Hemen kapanacaktır)
1-
1690289835047.png

İstediğiniz sitelere gönlünüzce girebilirsiniz. 😁😁

Son düzenleme:
Ücretli mi bu

Nordvpn rahat.

Proton vpn vs. varken gerek yok. Pekte güven vermedi bana : p

Bu kadar uğraşmaya gerek yok ki Opera GX de ki VPN açın internet hızı azalmadan girebilirsiniz her siteye.
Yüksek ping var düşük indirme var bazı indirme siteleri indirme kısıtlaması koyuyor ve başkası o vpn ile indirdiği için sen indiremiyorsun .
Kısa bir konu aslında bu ve herkes aynı tarayıcıyı kullanmak zorunda değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Proton vpn vs. varken gerek yok. Pekte güven vermedi bana : p
Vpn değil.

Yüksek ping var düşük indirme var bazı indirme siteleri indirme kısıtlaması koyuyor ve başkası o vpn ile indirdiği için sen indiremiyorsun .
Kısa bir konu aslında bu ve herkes aynı tarayıcıyı kullanmak zorunda değil .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vpn değil.
Ok

Kodlara baktım. 1.1.1.1 dns ini kullanıyor. Bunu yükleyeceğime direkt orijinal warp 1.1.1.1 uygulamasını yüklerim neden uğraşayım ki?

Kodlara baktım. 1.1.1.1 dns ini kullanıyor. Bunu yükleyeceğime direkt orijinal warp 1.1.1.1 uygulamasını yüklerim neden uğraşayım ki?
Dns paketlerini oradan alıyor istediğin dns serverini girebilirsin.
Çalışma mantığı :
Pasif DPI
Çoğu Pasif DPI, engellenen web sitesine HTTP üzerinden erişmeye çalışırsanız HTTP 302 Yönlendirmesi gönderir ve HTTPS durumunda hedef web sitesinden daha hızlı TCP Sıfırlama yapar. DPI tarafından gönderilen paketler, Sağlayıcılarda görüldüğü gibi genellikle 0x0000 veya 0x0001'e eşit IP Tanımlama alanına sahiptir. Bu paketler, sizi başka bir web sitesine (sansür sayfası) yönlendirirlerse, GoodbyeDPI tarafından engellenir.

Aktif DPI
Aktif DPI'yı kandırmak daha zordur. Şu anda yazılım, Aktif DPI'yı atlatmak için 7 yöntem kullanıyor:
İlk veri paketi için TCP düzeyinde parçalanma
Kalıcı (canlı tutma) HTTP oturumları için TCP düzeyinde parçalanma
Host başlığını hoSt ile değiştirmek
Başlık adı ile Host başlığındaki değer arasındaki boşluğu kaldırma
HTTP Metodu (GET, POST vb.) ile URI arasına ek boşluk ekleme
Ana bilgisayar başlık değerinin karıştırma durumu
DPI'yi kandırmak ve bunların hedefe teslim edilmesini önlemek için düşük Yaşam Süresi değeri, yanlış sağlama toplamı veya yanlış TCP Sırası/Onay numaraları olan sahte HTTP/HTTPS paketleri göndermek
Bu yöntemler, TCP ve HTTP standartlarıyla tam uyumlu oldukları için herhangi bir web sitesini bozmamalıdır, ancak DPI veri sınıflandırmasını önlemek ve sansürü atlatmak için yeterlidir. Ek alan, HTTP/1.1 spesifikasyonu tarafından kabul edilebilir olmasına rağmen bazı web sitelerini bozabilir.

Program, filtreleri ayarlamak ve paketleri kullanıcı alanına yönlendirmek için Windows Filtreleme Platformunu kullanan WinDivert sürücüsünü yükler.

Son düzenleme:
comnet kullanıyorum tüm sitelere herhangi bir ayar gerektirmeden telefondan bilgisayardan farketmeksizin girebiliyorum bunun sebebi ne olabilir comnet sayesinde mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri