Arama sonuçları: *

1. ekremabi

Rehber Mutlaka Oynamanız Gereken Hikayeli Oyunlar! (Güncelleniyor)

Tamam ben sadece öneride bulundum fakat sanırım çok gerginsiniz :)
  2. ekremabi

İnceleme MSİ VİGOR GK50 low profile klavye incelemesi

Hocam gk50 ve gk50z nin farkı nedir?
  3. ekremabi

Rehber 27 kasa ve özellikleri

Hocam acayip tozlanıyor ya her hafta temizlemem gerekiyor.
  4. ekremabi

Rehber 27 kasa ve özellikleri

Ranker pişmanlıktır...
  5. ekremabi

İnceleme Philips Momentum SPK8614 İncelemesi

Evet kesinlikle katılıyorum fakat benim klavyenin bazı ışıkları belirttiğim gibi sönükleşti maalesef :(
  6. ekremabi

Evet o konuda çok haklısın mesela ctrl ile gidiyorsun ama ses yapmaman lazım hemen shift yapman gerekiyor ama klavyede bunu yapmak çok zor.
  7. ekremabi

Evet ekleyeceğim az sonra.
  8. ekremabi

Evet bir diğer inceleme yazımıza hoş geldiniz. Öncelikle belirtmek isterim ki bu inceleme eleştirel bir inceleme olacaktır. Yani gerektiği yerde ürün hakkında kötü yorumlar gerektiği yerde de iyi yorumlar yapacağım. 1- Tasarım Tasarım olarak klavye oldukça şık. Takılıp çıkarılabilen bir bilek...
  9. ekremabi

Rehber Bilgisayar Almadan Bilmeniz Gerekenler

Konuyu hortlatanlarda bugün. .d Şaka bir yana bilmeyen arkadaşlar için çok faydalı olmuş. Eline sağlık. Ben de 4 ay öncesine kadar foruma katılmadan önce hiçbirini bilmiyordum. .d
  10. ekremabi

İnceleme Bilinçsiz İnternet Kullanıcıları #2

Bu vandalizmdir ve psikopatlıktır. Böyleleri hiç bir şeyi hak etmiyor. İnsanlar hallerine şükür etmek yerine böyle ***** saçma hareketlerde bulunuyorlar. Tabii ki gönül isterdi ki her yere internet ulaşsın internet kalitesi artsın fakat bu bir çözüm değildir. Yazık...
  11. ekremabi

İnceleme Rampage R41 Reactor Uzun Kullanım Yorumları

Eveeet. Bilgisayarınız topladınız, her şeyinizi aldınız ve her şey 4/4'lük. Fakat o da ne? Kulaklığınız yok? Bütçeniz 40 lira mertebesinde ise Rampage R41 Reactor oldukça uygun bir seçenek olacaktır sizin için. Peki uzun kullanım testi? Evet bu konuyu açmamın sebebi de bu! SES KASMA VE SES...
Top Bottom