Rennes
80+ Gold
Dahası
Videoyu görünce beyin fonksiyonlarımın belli kısımlarını geçici süreliğine çalıştıramadım, BTK umarım bu videoyu siler.
Aga salla ya bizim ülkeden bişey olmazçAlıntıyı görüntüle
Tam 1 ayda 7 tane arıza kaydım var. Gerçekten sıkıldım ya. Sanırsam ankastre kutusunda sorun var ve yarın TT deki eve gelen abi haber verecek. Allaha şükür ilgileniyorlar en azından. Eve gelen ekiple akraba da olduk. Adam eve geldiğin de nasılsın diye giriyor çay içip yolluyoruz adamı![]()
Benim 2 haftada 20 tane arıza kaydım vardı.Müşteri hizmetleri ile aile gibiydim.
![]()
bende vdsl var çok tatlı türk telekom candırBi videoları izle bak fiber olan da var.
Hatta fiber olan bayağı kişi buldum ama video indirmelerini kapatmışlar onu ekleyemedim şaka gibi ya.
lNa benim videomu değil tiktoktakileri silsinlerVideoyu görünce beyin fonksiyonlarımın belli kısımlarını geçici süreliğine çalıştıramadım, BTK umarım bu videoyu siler.
Olur olur. 1 2 içinde fiber gelecek siteye bakalım. Eğer gelirse nasıl geldiğiyle ilgili bir konu açmak istiyorum.Aga salla ya bizim ülkeden bişey olmazç
Hatta sorun çıkarsa işler değişir. Adamların yapcağı bir şey yok türktelekom ilgileniyor hatla sonuçta?Ah, gene geldin bakıyorum.
Bilmemkaç Mbps internet paketi alıp hattında sadece 18Mbps olan Görkem ve hala övdüğü TurkNet.
TurkNetciğin yarın geldiğinde konuş onlarla çekinme.
Alp kardeş kızgın atma reaksiyon gelmiyor zaten zar zor 1.3k dan 1k'ya anca düştü.lNa benim videomu değil tiktoktakileri silsinler![]()
Söylemeyi unuttum, yazın yaşadığım sorun meğerse internet faturasını ödemediğim içinmiş. Yaz interneti kullandığım için bana ne mail geldi ne de aradılar. Parayı ödeyince 1 saat sonra düzeldi.Benim de yazın Vodafone ile imtihanım vardı. Baz istasyonu eksikliği yüzünden 12Mbps mobil veri anca görüyordu. Doğru düzgün ev interneti de yok. O yüzden yapıştım yakalarına, 3 Ayda baz istasyonu diktirdim![]()
Ankastre Kutu ve Daire arasındaki hattın sorumluluğu müşterinin. TurkNet bu kısımlara bakabilir. Yani bina içindeki her şeye.Hatta sorun çıkarsa işler değişir. Adamların yapcağı bir şey yok türktelekom ilgileniyor hatla sonuçta?
VIP Telekomvalla eve gelen adam numarasını verdi bana bir şey olduğunda uğraşma beni ara dedi
Tamam da altyapı çalışmasından sonra oldu zaten bu olay. Çalışmayı yapan turktelekom?Ankastre Kutu ve Daire arasındaki hattın sorumluluğu müşterinin. TurkNet bu kısımlara bakabilir. Yani bina içindeki her şeye.
VIP Telekom
En azından bina içerisinde bir şey olmadığını kanıtlamış olursun.Tamam da altyapı çalışmasından sonra oldu zaten bu olay. Çalışmayı yapan turktelekom?![]()