Einstein
80+ Platinum
Dahası
Modeminin önünde ne logosu var.Nerden atılıyor bilmiyorumki
Modeminin önünde ne logosu var.Nerden atılıyor bilmiyorumki
Ya uzak olmasa çoktan ofise gitmiştim ama bana uzak ben Anadolu yakası dayım ofis Avrupa bu problem böyle devam ederse benden çekecekleri var yeter ya ciddi derecede sinir uçlarıyla oynuyorlar milettinsık dısını dıycemde oda zor aga cayma bedelı falan nekadar acaba parasını verıp kurtul
Turkcell SuperonlineModeminin önünde ne logosu var.
Tarayıcı yada Chromedan 192.168.1.1 adresine gir kullanıcı adı admin şifre superonline yaz sonra bakım kısmına gel ordanda dsl bilgisine tıkla ekran görüntüsü at.Ya uzak olmasa çoktan ofise gitmiştim ama bana uzak ben Anadolu yakası dayım ofis Avrupa bu problem böyle devam ederse benden çekecekleri var yeter ya ciddi derecede sinir uçlarıyla oynuyorlar milettin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turkcell Superonline
İç tesisatını yenile düzelmezse port değişikliği talep et modem kaynaklıda olabilir ama en son ihtimal.
Anladım modem arızada yapmış olabilir belki hocam.İç tesisata bugüne kadar sorun yoktu hocam bu problem bugün meydana geldi
aynı modem ve comnet kullanıyorum bende sıkıntı yok ya da ben farketmedim, tt ile ilgili bölgesel bir problem olabilir mi. Bu arada comnetin müşteri hizmeti fln direk yok allaha emanet kendilerini tanıyorum işim gereği ama yurt dışı peerları en iyisi o konuda turknet den bile iyi olduğu için kalıyorum.Ya varya harbi deli olcam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hg658 V2 modem fakay bu yaşamış olduğum suanki problem bugün oldu