Neler Yeni

İnceleme Bilinçsiz İnternet Kullanıcıları #2

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,314
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En azından bina içerisinde bir şey olmadığını kanıtlamış olursun.
Ya superonline geçebilirsin ama niye geçmiyorsun?
2 yıl boyunca birileri gibi bir firmaya hapis kalıp üstüne aynı hızı 8,99TL pahalıya almamak için. 100 mbit' e param yetmiyo zaten :D

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Aynen öyle oldu. Ama adamda haklı twitterdan yazıyordum ben daha hızlı olsun diye onlara şikayet olarak gidiyormuş ve en son bizim eve o geldiği için sorun oluyormuş. Bakalım yarın haber verecek abi. Umarım düzelir de sorun kalmaz. TT iyi aslında ama vdsl 2 altyapısı ve fiber altyapısı iyi adsl altyapı hiçbir firmanın iyi değil çünkü adsl iyi bir internet değil :D Çoğu sorun yaşayan da düşük hız kullanan oluyor. Benim arkadaşım var altyapısı 96 destekliyor 16 kullanıyor internet kötü diyor ara arttır diyorum kim verecek o kadar para diyor :D

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
diğer kişiler gibi gidip japon sunucusu değilde avrupa sunucsundayken hatta valorant istanbul serverine bağlıyken 250 ping nedir? internete sadece ben bağlıyım ve kablo ile,çoğu yerde türktelekom hala daha stabil değil maalesef ama genele bakarsak fena değil

FansXArmy

80+ Bronze
Bugün sizlerle birlikte TR'deki Bilinçsiz İnternet Kullanıcıları serisinin ikinci bölümünü çekiyoruz.

Bugünkü konuklarımız ve yararlandığımız platform ise TikTok!

TikTok'ta bir çocuğun Türk Telekom'a sövmesi ama birisinin kayıt alıp tekrar ortalığa sürmesi sonucu oluşan "Gereksiz ve salakça" bir akım var.
Bu akımda, bir çocuk (velet) Türk Telekom'a sövüyor. Ve AŞŞŞIRI GEREKSİZ Bir biçimde herkes bunu tekrarlıyor. Üstelik interneti düzgün olanlar bile.

Şimdi internetin düzgün, sen niye onun gibi mallık yapıyorsun ki?
Ah unuttum. Videoları çekenlerin çoğu ya çocuk ya da genç.

Bir videoda ise "interneti düzgün vermediği, veremediği için" Bir kullanıcı modemini söküp fırlatıyor ve DSL Hat kablosunu kopartıyor. Ve bunu TikTok'ta yayınlıyor.

Açık konuşayım, iyi ki onlar gibi değilim. Böyle kafası çalışmayan kişiler olduğu sürece ülkece durum zor. Bilinçsiz internet kullanıcısı dediklerim bu.
Arıza kaydı açmaya bile tevessül etmeyen sözde insanlar burada "kendilerinden büyük" işlere kalkışıyorlar.

Neymiş efendim Papçi mobayl 400ms
Yahu gidip japon şeyi seçersen tabi 400ms olur bir de kablosuz bu ha. Seçeceksin avrupa tamam bitti ya.

En garipsediğim kısım ise Fiber internete sahip olup böyle videolar çeken veletler. İnanamıyorum gerçekten. Aileleri bunları görse ne olur acaba.

DA FORUM'a özel olarak hazırladığım liste dışı derleme videosu ektedir. Reklam vb. bir içerik bulunmamaktadır.

Not: Videolar benden kaynaklı olmayan nedenlerden dolayı küfür içermektedir. Ayrıca bu yaştaki bir çocuğun böyle ağır küfürler etmesi de ayrı mevzu.

İlk videodaki internet: Fiber
İkinci videodaki internet: VDSL (Ayrıca modeme kendisi vuruyor ya hey allahım)
Üçüncü videodaki ise VDSL Veya ADSL, Ancak kendisi hat kablosunu uzun tutmuş bu da ping için bir etken.
Kalan videolarda ise Mersin'de olan bir telekom çalışanının videolarını göreceksiniz. Kısacası bu "Telekom çalışmaları"'nın arka yüzünü. İyi seyirler.

Evet durum böyle. Bu çeşit bilinçsiz kullanıcılar bu şekilde forumlara ve bilgili birilerinin olabileceği yerlere yazmak yerine kendi kendine iş yapıyor. Hani yaptı sıvadı derler ya. İşte o durum da bu.

Hem böyle cahil kişiler oldukça hem de firmalar gereksiz konularda kendini haklı buldukça bu internetin sorunları çözülmez.

İyi Geceler.
Kendileri kaybeder.

Küfürlü video paylaşmak yasak değil mi?

Jaja50

80+ Silver
Bu Türk Telekom düşmanlığı nedir ya ? 2 yıldır fiyat konusu hariç hiç bir sıkıntı yaşamadım. Nadir olarak bölgeye bağlı bir şekilde 5dk internet kesintisi olabiliyor o kadar. Kendileri sorun yaşıyor diye Türk Telekom'a bu kadar sövmek ne tür bi acizlik anlayamadım.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,314
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Birileri gibi?
Üzerime alındım da.
İstediğim zaman bir tanıdığıma hattı devredip yeni bir internet alabiliyorum.

Küfürlü bir videonun daha önceden uyarısını yaptım ve bunu sansürlemek benim elimde değil. Gündem konuşuyoruz.
Keşke herkezin bir tanıdığı olsa dimi :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler