Arama sonuçları: *

1. marilyn

Rehber Borsa İstanbul'a 0'dan Başlayanlar için Alması Gereken 5 Hisse Tipi

Devrim akyil short diye bağirirken nvidia aldim bilenço sonrası 280 ortalama 400 den sattim 3 hafta beklesim deli kazandırdı
  2. marilyn

Ben hizli al satcilardanim zarardaysam satmiyorum ama kardaysam ve hedefike ulaştiysa satiyorum bilenço öncesi 290 dolardan sattım biraz birazda 240 dolardan sattım 220 dolardan tekrar aldim şu an 238 dolar
  3. marilyn

Sağlam şirketlere yatirim yaparsan sorun olmaz grafik analizini indikatorleri ve haberleri sıkı takip edeceksin
  4. marilyn

E-ticaret sitesi deneyimlerim

hepsiburada resmi satıcıdanmı aldınız çünkü bende kendilerinden anakart aldım çok ucuza sıfır jelatinli gönderdiler ben memnunum amazondan termal macun almıştım ertesi günün sabahı geldi akşam saat 7 gibi sipariş ettim sabah 10 da geldi 24 saatten kısa bir sürede teslim amazon cidden kargo...
  5. marilyn

İnceleme Msi Armor Rx580 8gb İnceleme Radeon software inceleme stok vs uv ayarları.GÜNCELLENDİ!!!!!

konu ile alakasız ama inceleme etkinliği vardı rastgele beğenilene hediye verilecekti o devam ediyormu birde eline sağlık güzel inceleme
  6. marilyn

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

general mobile kadar çöp bir telefon markası yok
  7. marilyn

Rehber 10 Adımda GTA VICE CITY STORIES Mobil üzerinden oynama!

vice city santım storiesmiş dikkat etmedim
  8. marilyn

vice city telefonda oynadığımı hatırlıyorum
  9. marilyn

silindi ! konuyu fotoğraf ile desteklersen daha yardımcı olabilir
  10. marilyn

Rehber Anime Önerileri #5= KonoSuba | Spinoff PV Yayınlandı!

Ijiranaide nagatoro-san derim geçerim erotik bir şey ve mazoşist iseniz tam size göre her pazar 1 bölüm geliyor çizeri önceden h*ntai çiziyormuş diye biliyorum zaten az çok anlarsınız çizimlerden XD edit: mazoşist değilim ama böyle darlanırsam hoşuma gidebilir
  11. marilyn

Rehber Anime Önerileri #5= KonoSuba | Spinoff PV Yayınlandı!

Megumin aynı bizim türkler gibi bir şeyleri patlatmayı seviyor bence türk o
  12. marilyn

Rehber Bellek kullanımını düşürme (Programsız)

yararlı konu hafif konular daha iyi oluyor keşke bu konuları genel olarak paylaşsalar
  13. marilyn

İnceleme Aliexpress'ten 64 kuruşa aldığım Keycaps incelemesi

bence tam fiyatı sonuçta düz renk değil birsürü desen var tüm klavye tuşları var birde artık basacağın harfi tahmini basarsın üzerinde harfler yok gibi duruyordu
  14. marilyn

İnceleme Aliexpress'ten 64 kuruşa aldığım Keycaps incelemesi

20 dolara h*ntaili keycaps vardıda para yetmediği için alamadım birde klavye mekanik değil :(
  15. marilyn

Rehber Rgb Mouse İmleci Yapma

çok iyi oldu be
  16. marilyn

Rehber [REHBER] İşlemci Bilgilerini Değiştirmek

2017 de battleyeden hwid ban yiyen herkes biliyordur bunu :D
  17. marilyn

İnceleme TOBLERONE Çikolata İnceleme.

toblerone dışında dedim toblerone kötü demedim toblerone seven pernigottide sever gerçi farkları çok ama olsun toblerone pernigottiye göre daha hafif pernigotti yediğimde bi şişe su bitiriyorum .d
  18. marilyn

İnceleme TOBLERONE Çikolata İnceleme.

toblerone dışında pernigotti öneririm çok iyi çikolata 5 tl yi sonuna kadar hakediyor çok ağır tatlı sevmeyenler için öneremem ama 1 ıssırık alsanız çikolata isteğiniz gidiyor şahsen ben tatlyı sevdiğim için hepsini tekte ağzıma atıyorum sizi bilemem yediğim pernigotti çikolata resim olarak...
  19. marilyn

Türk Telekom'un Müşterilere Özel "Uygun Fiyatlı(!)" Paketleri.

15 güne fiber gelicek denmişti hatta açtığım konuyu hatırlıyorsundur 4. aya giriyorum hala fiber falan göremedim alt sokakta üst sokakta hep fiber var kablosuzlara bakıyorum hepsinin adı fiberle başlıyor tek bizimki türk telekom olarak duruyor şaka gibi arıyoruz altyapı çalışması vs yok diyip...
Top Bottom