Neler Yeni

Rehber [REHBER] İşlemci Bilgilerini Değiştirmek

Besim Tibuk

80+ Gold
Merhaba! Kendimizi avutmak için işlemci ismini değiştirmek mükemmel bir çözüm! Peki nasıl yapacağız?

Adım 1:
Win + R tuşuna basıp çalıştır menüsünü açıyoruz ve oraya "regedit" (tırnak işaretleri hariç) yazıyoruz.
1618231050919.png

Adım 2:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor yolunu uyguluyoruz.
1618231113388.png

Adım 3:
CentralProcessor yazan yere çift tıklıyoruz burada işlemci çekirdeği sayısı kadar yer çıkar benim işlemci 4 çekirdek olduğundan 4 adet çıktı örneğin.
Adım 4::
Sırasıyla tüm dosyalara çift tık yapıp içindeki "ProcessorNameString" kısmını açıyoruz içinde yazan yere işlemcinizin yeni isminizi yazıyoruz.
Not: Tüm klasörlere uygulanmalıdır ve aynı yazı yazılmalıdır. Bunun için Ctrl+C - Ctrl+V kombinasyonunu kullanınız.

1618231402416.png

Adım 5:
Hepsine uyguladıysanız işlem tamamdır. Şimdi kontrol edelim.
1618231469178.png

Rehber buraya kadardı şimdilik bye :D

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,632
İsim
Eren
Merhaba! Kendimizi avutmak için işlemci ismini değiştirmek mükemmel bir çözüm! Peki nasıl yapacağız?

Adım 1:
Win + R tuşuna basıp çalıştır menüsünü açıyoruz ve oraya "regedit" (tırnak işaretleri hariç) yazıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Adım 2:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor yolunu uyguluyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Adım 3:
CentralProcessor yazan yere çift tıklıyoruz burada işlemci çekirdeği sayısı kadar yer çıkar benim işlemci 4 çekirdek olduğundan 4 adet çıktı örneğin.
Sırasıyla tüm dosyalara çift tık yapıp içindeki "ProcessorNameString" kısmını açıyoruz içinde yazan yere işlemcinizin yeni isminizi yazabilirsiniz.
Not: Tüm klasörlere uygulanmalıdır ve aynı yazı yazılmalıdır. Bunun için Ctrl+C - Ctrl+V kombinasyonunu kullanınız.

Alıntıyı görüntüle
Adım 5:
Alıntıyı görüntüle
güzel taktik ekran kartı için oluyormu rtx 6700 yapalım ismini

Besim Tibuk

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fakirin yüzü gülür mü be hocam :D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,682
İsim
marilyn
2017 de battleyeden hwid ban yiyen herkes biliyordur bunu :D

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Bunu gösterdin ya, PC satacaklar i3 varken artık i7 yazıp satmaya çalışacak.
Bu da dolandırıcılıklara sebep olabilir.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Güzel rehber olmuş ama rehberi açarken konuyu rehberler ve incelemeler diye bir konu var onu seçin. Sıkıntı olmaz ama böyle olunca da sanırsam.

Besim Tibuk

80+ Gold
Bunu gösterdin ya, PC satacaklar i3 varken artık i7 yazıp satmaya çalışacak.
Bu da dolandırıcılıklara sebep olabilir.
Bruh moment öyle bir andır ki iyilik yapmaya çalışıp kötülük yapmış ve cehennet'e gitmişsindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel rehber olmuş ama rehberi açarken konuyu rehberler ve incelemeler diye bir konu var onu seçin. Sıkıntı olmaz ama böyle olunca da sanırsam.
Görmedim kusura bakmayın :D

softwaredevelopers

80+ Bronze
Tamam benim İntel Pentium makineyi şimdi İ7 9700 yaptım, sarı sitede 5.000 liraya okuturum şimdi.

Teşekkürler dostum, kral insansın!

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

Adım 1:
Alıntıyı görüntüle
Adım 2:
Alıntıyı görüntüle
Adım 3:
Sırasıyla tüm dosyalara çift tık yapıp içindeki "ProcessorNameString" kısmını açıyoruz içinde yazan yere işlemcinizin yeni isminizi yazıyoruz.

Alıntıyı görüntüle
Adım 5:
Alıntıyı görüntüle
Artık ryzen 5 19550x olack işlemcimin ismi

Top Bottom