Arama sonuçları: *

1. shaco27

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik. benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı. aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :) sürekli çıkar tak yapan...
  2. shaco27

8 günde aldılar benim kargoyu toplama gününe gelirse hızlı denk gelir yoksa zor 2 üründede yaşadım aynı sorunu.
  3. shaco27

beyaz 1731663053 yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut. 1731663092 arassa :D 10 gün kadar bekletebiliyor toplu alıma gidiyor mng hızlı.
  4. shaco27

Biliyorum olayınıda söktünmü nerdeyse bütün tuşlar eline geliyor :D :D zararı yok ama olsun. yakında 12 katlı pasta gibi klavyeler gelir piyasaya :D
  5. shaco27

ufak bir farkındalık var yeni taktıklarım yumuşak eskileri sert gibi. bende delete page up down end tuşları hep 3 adet çıktı geçende aynı keycaps almıştım önceden oda aynı şekilde. hafif kavisli orta normal düz orta uzun normal.
  6. shaco27

@freygasm Ajazz 820 Max malzemesi daha kaliteli geldi bana. Bunda 1 tık artısı var galiba yanlış görmedimse malzeme olarak . Ama bunun tuşları soktunmu switcle beraber geliyor ara kat yay gibi esnek sanki kirilcak gibi hissiyat veriyor Max böyle bir şey yoktu. Kasası ve içi daha sağlamdı maxın...
  7. shaco27

temu oda ama ince biraz.
  8. shaco27

https://share.temu.com/1ZmzhaFYlDA cuk diye oturdu puftan 10 kat iyi.
  9. shaco27

bordunda ek batarya takma yeri varmıydı gören var mı varsa elime geçerse bir adet uyumlu batarya dağa bulup takabilirim çift soket oluyor bazıları.
  10. shaco27

Siyah olanın switcmi iyi yoksa beyazinmi siyah iyise sokup beyaz klavye ye takicam kağıt bant çekmeye gerek varmı borda.
  11. shaco27

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

2tane yan yana koy :D böyle olur
  12. shaco27

3 tane basıyorum knk 😂😂
  13. shaco27

Bir nah atardimda guruba ayıp olur tek sulalede benim elim ince uzun diğerlerinin parmaklarda kalın 😂😂 1.55 dayım oğlu var parmak docka mermisi gibi.
  14. shaco27

Mouse güzel ama küçük geldi bana eski hurdalardan g402 çıkardım boyut farkı çok ama g402 kullanınca sanki eziyet çekmişim gibi geldi gerçekten güzel mouse malzeme biraz hafif gibi orta malzeme. Bu arada klavye mouse sattım bunun yüzünden 😂
Top Bottom