İncinmişsin dedi
80+ Bronze
kral benim de klavyem yarın gelecek ters giden şeyler olursa yardımcı olur musun özelden yazsam ?Basılı tut tekere düzelir.
kral benim de klavyem yarın gelecek ters giden şeyler olursa yardımcı olur musun özelden yazsam ?Basılı tut tekere düzelir.
Anormal bir durum ama sokmeyi denemedjm hic@freygasm hocam ne zaman boşluk tuşunu sökmek istesem switch keycap ile birlikte geliyor sizde de öyle mi ?
Keycaps değişince klavyenin sesi degismiyormu sende ben öyle hissettim , birde bendeki keycapslar klavyenin kendi keycapslerine göre daha yüksek bu klavyeye uyumlu bir keycaps bulsak güzel olur aslinda@freygasm
Ajazz 820 Max malzemesi daha kaliteli geldi bana.
Bunda 1 tık artısı var galiba yanlış görmedimse malzeme olarak .
Ama bunun tuşları soktunmu switcle beraber geliyor ara kat yay gibi esnek sanki kirilcak gibi hissiyat veriyor Max böyle bir şey yoktu.
Kasası ve içi daha sağlamdı maxın.
Argb Max aşağıda olmasına rağmen bunun argbler daha başarılı ve daha parlak.
Puding daha uyumlu bence.
Max tuşları daha yumuşaktı switchen dolayı bu daha sert ama daha sessiz gibi geldi.
F99 denk geliyorse birgün Alicam bunu saticam ama fiyatına göre gerçekten aşırı iyi.
Yazılımda herhangi gibi bir sorun yok sadece basit kullanımı biraz belirsiz benim yorumum bu şekilde.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ufak bir farkındalık var yeni taktıklarım yumuşak eskileri sert gibi.Keycaps değişince klavyenin sesi degismiyormu sende ben öyle hissettim , birde bendeki keycapslar klavyenin kendi keycapslerine göre daha yüksek bu klavyeye uyumlu bir keycaps bulsak güzel olur aslinda
hocam kargolar gümrük olarak istanbuldamı bekliyor genel olarak yoksa randommu yani vanda bile gümrükte olabilirmi?Benim mouse 1 gün gümrükte bekledi sonrasında 2 gün sonra geldi
O esneme klavyenin dandikliğinden değil sesi daha iyi olsun diye gasket denilen bir özellikmiş@freygasm
Ama bunun tuşları soktunmu switcle beraber geliyor ara kat yay gibi esnek sanki kirilcak gibi hissiyat veriyor Max böyle bir şey yoktu.
Max tuşları daha yumuşaktı switchen dolayı bu daha sert ama daha sessiz gibi geldi.
F99 denk geliyorse birgün Alicam bunu saticam ama fiyatına göre gerçekten aşırı iyi.
Yazılımda herhangi gibi bir sorun yok sadece basit kullanımı biraz belirsiz benim yorumum bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fn tuşlarının hepsinin farklı bi olayı var o çok gıcık ya. Kitliyor bi şeyleri sürekli. Kolay kolay bozulmazO esneme klavyenin dandikliğinden değil sesi daha iyi olsun diye gasket denilen bir özellikmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye bozuldu sandım az önce kendi kendine ctrlyi kitledi veya ben yanlış bir şey yaptım, her tuş CTRL basılıymış gibi çalışıyordu mesela V basınca yapıştır yapıyordu vs. CTRL bastım düzeldi
O esneme olayı pcb kaynaklı. Flex cut pcb+o kadar yalıtım malzemesi esnek yapıyor. Sağlamlıkla alakalı bir sorun değil,olayı o flex cut pcbnin. Sesi çok daha başarılı verme sebebi de bu yüzden zaten.@freygasm
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biliyorum olayınıda söktünmü nerdeyse bütün tuşlar eline geliyor zararı yok ama olsun.O esneme klavyenin dandikliğinden değil sesi daha iyi olsun diye gasket denilen bir özellikmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye bozuldu sandım az önce kendi kendine ctrlyi kitledi veya ben yanlış bir şey yaptım, her tuş CTRL basılıymış gibi çalışıyordu mesela V basınca yapıştır yapıyordu vs. CTRL bastım düzeldi
İnan bilmiyorum. Ben ankara' dayım MNG 2 günde getirdi. Fakat ilk İstanbul'da idi. Bence direkt İstanbul' a gidiyor.hocam kargolar gümrük olarak istanbuldamı bekliyor genel olarak yoksa randommu yani vanda bile gümrükte olabilirmi?