Neler Yeni

İnceleme AJAZZ 159 PRO İnceleme (Meşhur Mouse)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Volkan

Palo DAYI 👑

80+ Gold

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
eyyüb

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
hocam merakımdan soruyorum g502 hero modelini kullanıyorum biliyorsunuz biraz kaba ve ağır denebilecek bir mouse bundan pro ya da apex modele geçsem mouse tutuşu olarak çok zorluk çeker miyim?

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Eren Öz
hocam merakımdan soruyorum g502 hero modelini kullanıyorum biliyorsunuz biraz kaba ve ağır denebilecek bir mouse bundan pro ya da apex modele geçsem mouse tutuşu olarak çok zorluk çeker miyim?
Aldın mı?

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Furkan Aydın
Arasında ki boy ve en farkı fazla . Bende g502 değil de g402 hyper vardı pro modeli geldi ve arada dağlar kadar fark var fakat 1-2 haftaya alışılır diye düşünüyorum çünkü mouse aktarım hızı bana güzel geldi. 1600 dpi alınca hz değerini daha iyi hissettim.

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Esenlikler dilerim öncelikle, meşhur mouse Ajazz159 Pro nihayet bugün elime ulaştı. 21 Ekim tarihinde 1300tl olarak satın aldım. Daha bugün geldiği için yorumlarım genel olacak ve önceki mouse'm ise Ajazz 199 olduğu için ikisinin farklarını söyleyeceğim iyi forumlar.

KUTUSU
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kutusu bu şekilde klasik çince mince bişeyler var çok önemli değil.

KUTU İÇERİĞİ
Alıntıyı görüntüle

Kutu içeriği bu şekilde. İçerisinden Mouse, Dongle, Kablo ve kullanım kağıdı çıkıyor. İnsan içine bir skatez falan koyar bari
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mouse görsellerini şöyle bırakıyorum. Öndeki mouse benim Ajazz199. Ona nazaran ön kısmı daha aşağıda duruyor. Ve bir tık daha geniş.

GENEL YORUM
Genel yorumumu şöyle söyleyeyim, mouse cidden ergonomik hissettiriyor. Özellikle tuş tıklamaları gayet güzel. Örnek vermek gerekirse ben Ajazz 199da orta tekerlek tuşuna basarken eziyet çekiyodum bu gayet güzel. Bağlanma problemini başta takıp bende yaşadım sonra çıkarıp geri takıp mouse'u şarja koyunca düzeldi. Henüz 8K da bir takılma yaşamadım yaşarsam konuya eklerim. Driver'ı linkte ve görselde belirttiğim yerden indirmelisiniz. Gayet güzel ve dolu dolu bir driver ayarı yapmışlar. Driver içerisinde başkalarının yaptığı hem mouse hem macro ayarlarını indirip kullanabiliyorsunuz. Veya kendiniz de paylaşabilirsiniz.

ARTI/EKSİ YÖNLERİ
+Mouse çok ergonomik
+Tuş hissiyatları oldukça güzel
+8k olması zaten başlıca kendisi
+Ben 1300tl ye aldım ama daha ucuza alanlarda var, fiyatı gayet iyi.
+Driver desteği çok iyi

-Dpi değiştirme tuşu mouse'un altında, o biraz saçma olmuş çok kullanıyosanız biraz sorun olabilir.
-Ben kullanım şeklimden ötürü mesela Ajazz199a alışmıştım. Bu biraz şekil olarak Logitech G102'ye benziyor.

Arkadaşlar genel olarak mouse hakkındaki düşüncelerim bu şekilde umarım beğenmişsinizdir. Aklınızda olan sorular varsa yazarsanız cevaplayabilirim, Detaylı kullanım sonrası bir şey olursa yine konuyu güncellerim Esen kalın.

Driver: https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html
Alıntıyı görüntüle BUNU İNDİRMENİZ GEREKİYOR.

Alıntıyı görüntüle
Mouse şarj istasyonunda böyle yakışıklı duruyor.

Driver içeriği bu şekilde.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

BİRDE UFAK DİPNOT BIRAKAYIM. 8K'ya ÇEKİNCE DPI YAVAŞLIYOR ONA GÖRE AYARLAYIN
Tuş atama nasıl yapılıyor onu cözemedim

Top Bottom