Arama sonuçları: *

1. shotpoter

İnceleme Bir TRT ürünü: TRT Dinle

Tabii de fena degil Etkinliklerde Pakistanlılar tanıtıyordu :D (Sonlarında)
  2. shotpoter

İnceleme BİMcell'e geçtim | Vodafone'dan iyidir

Babam 15 20 yıldır vodafone üyesi. (Telsimden beri) Çekiyor. Gercii bende Türk Telekom Kullanıyorum çekimi gayet iyi Marmaray'ın bile coğu yerinde çekiyor.
  3. shotpoter

İnceleme COFFEEPROJECT Nitelikli Türk Kahvesi

Bim Kahvesi derken Vip yi Kastediyorsanız: Fiat Egea. Yok Jacobs'u Kastediyorsanız: Vw Golf.
  4. shotpoter

İnceleme COFFEEPROJECT Nitelikli Türk Kahvesi

Valla Hocam ben en son bu Öğlen şu Plastik Ölçü kabı (Sanırsam 1 Kaşığı 8GR) ile 3 Kaşık El Salvador 1 Kaşık Colombiadan Iced Coffee Demledim. Sonuç 10/6.5 Sertlikte Sert kahve severler için ideal ölçüde bir Kahve oldu. Bir ara Bu Kahvedende deneyim InsaAllah. 1694199734 Nescafe Express = Tofaş...
  5. shotpoter

Rehber En İyi 5 Ön Ödemeli Kart

Ben Toplamda 4 tane kart aldım 3 ü Fiziklsel 1 i sanal Babam diyor Olum artık bukadar kart alma diye :D
  6. shotpoter

Rehber Borsa İstanbul'a 0'dan Başlayanlar için Alması Gereken 5 Hisse Tipi

Garanti Çok Komisyon alıyor Babam sikayetci Global iyidir bu Konuda Babamda bende Kullanıyoruz. 1693933952 Tradingview güzel Androidten yüklersen Pro alman gerekiyor 300tl canlı veride 1 dolar 350- 360 TL'ye canlı veri kulanabiliyorsun (Hacimsiz hacimli canlı veri 7 dolar+ Sitesinden alırsan...
  7. shotpoter

Rehber Eve İnternet Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

+99999999999999999999999999999999999999999999999
  8. shotpoter

Rehber Evde Siyah Çikolatalı Mocha Yapımı

Harika ama bende Moka Pot yok tüh :D
  9. shotpoter

İnceleme Akım Korumalı Priz İnceleme

Bende Viko Multiled Priz Kullanıyorum Akım Korumalı Memnunum. Oda Panasonicin Markası.
  10. shotpoter

Rehber YouTube Premium Aile Üyeliği

Sıkıntılı gibi :D
  11. shotpoter

Rehber YouTube Premium Aile Üyeliği

Annem benim playlisti dinliyor ceza geeflow vs dinletiyorum kadına :DDDDD
  12. shotpoter

İnceleme Dolap Uygulaması Detaylı İnceleme

Platform dışı elden satışı engellemeye çalışması (Uygulamada telefon numarası ,Instagram gibi iletişim için bıraktığınız yorumları otomatik siliyorlar.) Kıyafete Not yazıp bırakmak:Stonks
  13. shotpoter

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

Crucial marka ram var bende. A Ne Acaba cipi :DD
  14. shotpoter

İnceleme HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)

Bende hp kulaklık var omen gayet güzel tek sorunu 2 3 yılda soyuldu malesef iyi ses veriyor birde kafa bantları acıtıyordu onuda ikea mandalı ile sabitledim daha rahat oluyor artık. Omen serisi iyi bir seri.
  15. shotpoter

Rehber 0-150 TL arası önerdiğim kablolu kulak içi kulaklıklar

Jbl T110 Aldım (90TLye ama 80 civarı var) ilk izlenimim mennumum güzel kuvvetli bir bass veriyor mikrofonuda cok iyi az bir cızırtı var ama seside temiz veriyor. Tek eksisi Kulaklık silikonları cıkartıken illAllah ettiriyor cok zor cıkıp takma. (Belkide ben beceremedim.)
  16. shotpoter

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Optik Mekanik Olması Avantaj. 800tlde bu Teknoloji İcin Bence Pahalı değil. Tam F/P Ürünü, Asus Gene iyi bir iş cıkarmış bence.
  17. shotpoter

Rehber Herhangi Bir Havaalanı Kule Konuşmasını Nasıl Dinlersiniz (Yasal)

Kapalı Değil Kargo Ucakları ve Devlet uçakları gibi özel ucaklar hala iniyor bir tık ölü ama
  18. shotpoter

Rehber RAM Çipleri Tier List DDR4

https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-flare-x-ddr4-2400mhz-cl16-1-2v-amd-ryzen-uyumlu-tek-modul-ram.html Hocam bu nasıldır acaba?
Top Bottom