TahaCel
80+ Gold
Dahası
bimcel paketi yeni keşfettim şimdi ben genelde normal paket kapıyodum iyi oldu bu
Vodafone'daydım. Çekmiyordu. Bildiğin şehir merkezinde çekmiyordu. Metroya biniyorum -bilenler bilir Adana metrosu üstten gidiyor - anca çekiyordu.
Neyse Türk Telekom ve Turkcell'e geçmek istedim ama pahalı. Turkcell zaten pahalı da Turk Telekom da eh yani biraz pahalı.
Benim gözüm aslında hep BİMcell'deydi. Turkcell'e geçemem çünkü harbi pahalı. Türk Telekom'a yol vardı ama onun da paketleri hep yeni hat alanlara özeldi. Yani adam yeni müşteriye oynuyordu. Ben de BİMcell'e geçtim çünkü aynı paraya daha çok internet veriyordu. Daha az para değil yalnız aynı paraya.
Cuma günü geçiş için başvuru yaptık BİM mağazasından. Pazartesi saat 2:27'de açıldı. Araya hafta sonu girmeseydi belki daha erken açılırdı.
BİMcell paketleri aşağıdaki gibi:
Bunlar standart Dost paketler
Benim aldığım paket aşağıdaki:
Yalnızca 7-25 yaş arası faydalanabilir. Bu arada harbi iyi paket bence. Daha iyisi var mı bilmiyorum Türk Telekom'un sitesinden bakmak lazım. Turkcell'de kesin yoktur -bakmadım ama. 172 TL'ye 20 GB her yöne, 5 GB sosyal medya (Insta, X, Facebook, YouTube), 750 DK her yöne, 250 SMS her yöne. Sırf bu paket için BİMcell'e geçtim açıkçası. Ne yazık ki faturalı değil yani zam yapılmasına açık. Fakat kolay kolay zam yapmazlar gibime geliyor. TT ne zaman yapar bu da öyle yapar.
Diğer paketler:
Dost Konuşan Paket: 1500 DK, 12 GB, 250 SMS 159 TL.
Dost Dijital Paket: 20 GB, 750 DK, 250 SMS 189 TL. (Yaş sınırı yoktur.)
Ek paket fiyatları
Eğer mevcut paketinizdeki internet biterse yani bir zaman gelir paketinizdeki internetin suyu çekilmişse ek paket alabilirsiniz. BİMcell'in özelliği şu "UCUZ".
Misal ekstra 20 GB 101 TL, ekstra 10 GB 77 TL, haftalık 10 GB 52 TL, haftalık 2 GB 28 TL... Yani bilmiyorum bana uygun geldi.
Çekim gücü:
Çekim TT ile aynı zaten. Yani TT nasılsa BİMcell de o. Yani misal Speedtest'te hız testi yaptığımda cihazı Türk Telekom LTE olarak görüyor. Online işlemler uygulamasının açılışında "BİMcell bir TT hizmetidir." yazısı çıkıyor.
SON SÖZ
Eğer pahalı paketlerden bıktıysanız şans verebilirsiniz. Son olarak Vodafone'dan iyi.