Arama sonuçları: *

1. 2000hs

RTX 3070 Hazır sistem düşünüyorum ancak piyasada stok yok

benimki sadece tahmin önceki olanlara göre konuşuyorum tabii ki bunlar benim yorumlamam ben hazirana başında düşeceğini düşünüyorum ethnin fakat dediğim gibi mining olayına önemli olan sadece ethnin fiyatı değil .
  2. 2000hs

eth mayıs sonunda düşeceğini düşünüyorum (ytd) daha doğrusu mayıs sonlarında en yüksek olur ondan sonra düşüşe geçer yeni mininge girmişler telaşlanıp satar piyasa rahatlar ki bunların yanınad daha birçok sebep var sadece ethnin fiyatına bakamak lazım mining için.
  3. 2000hs

haziranda düzelecek bence (yatırım tavsiyesi değildir)
  4. 2000hs

Dart 1 Fırsatçılarından örnekler

yapılabilir yaptığı mantıklı neden bu kadar takıyorsun ?? donanım arşivi ucuza çıkartmış ki bu fiyata satıyor.
  5. 2000hs

İNCE HESAP VE PC HOCASININ REZİLLİĞİ !

çeen arkadaş burada ise internet sorunu için yapacakları => Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları sonrsında bağlı olduğu ağınözellikler dedikten sonra çıkan ekranda yapılandır diyecek sonrasında "gelişmiş" ondan sonra hız & ikili ye tıklayıp hızı otomatiğe alacak burada anakarta suçu...
  6. 2000hs

Donanım Arşivi öneri sistem (incehesap) Sizce iyi mi ?

İncehesap güvenilir. sistem de baya iyi tabii ki de alınır . şimdiden hayırlı olsun
  7. 2000hs

PCH S Class 1.0 [PC Hocası] ALINIR MI ?

İncehesap tabikide güvenilir.
  8. 2000hs

Riot games fps oyunu valorant için uygun fiyatlı sistem arıyorum

valorant çok düşük sistem gereksinimleri var . 2k laptop alsan bile 60+ fps alırsın .
  9. 2000hs

Pc alacağım nerden alaağıma kararsız kaldım

vatandan alırsan 100 tl olan şeyi 120 TL'ye satarlar o yüzden internetten almaı öneririm
Top Bottom