Neler Yeni

Donanım Arşivi öneri sistem (incehesap) Sizce iyi mi ?

Arkadaşlar selam ince hesaptan alacağım site güvenilir mi bilmiyorum donanım arşivi önerisi yazdığı için size sormak istedim. Abdullaha güveniyorum kötü sistem yapmayacağını düşünüyorum sizce nasıl sistem.

Ekran Alıntısı.PNG

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
İncehesap güvenilir. sistem de baya iyi tabii ki de alınır . şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
ERHAN BALCI
Facebook
erhanbalci.live
ince hesaptan daha önce bir iki alışverişim oldu site güvenilir için rahat olsun. Sistem fiyatına göre performans olarak iyi gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Abdullah Yazıcı
tabii ki alınır sitede güvenilir

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Arkadaşlar selam ince hesaptan alacağım site güvenilir mi bilmiyorum donanım arşivi önerisi yazdığı için size sormak istedim. Abdullaha güveniyorum kötü sistem yapmayacağını düşünüyorum sizce nasıl sistem.

Alıntıyı görüntüle
sistem gayet güzel için rahat olsun

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Site güvenilir sistemde çok güzel

Sistem güzel için rahat olsun siteden yana sorun çıkmaz bilindik bir site. Monitör düşünürsen önerebilirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem güzel için rahat olsun siteden yana sorun çıkmaz bilindik bir site. Monitör düşünürsen önerebilirim.
Monitör olarak Tuf serisi Vg24vq almayı düşünüyorum. kavisli ve çerçevesiz olmasını çok beğendim. Dorumda da araştırdım herkes öneriyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Alper Yıldız
Site Güvenilir Sıkıntı Çıkmaz zaten çoğu youtuber da bu siteden alışveriş yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Site güvenilir daha 2 gün önce psu ve monitör siperiş verdim 2.gün elimdeydi hepsi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Alper Yıldız
Bu arada SSD olarak Adata'nın su 600 serilerinde sıkıntı oluşuyor diye biliyorum. SSD olarak WD Green almanı tercih ederim

Güvenilir bir site bende çok alışveriş yaptım bakmış olduğun sistem çok iyi almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse

Alıntıyı görüntüle
Site güvenlir site üründe asusun fiyatıda oldukça güzel.

Top Bottom