Waxen
80+ Silver
Dahası
İzledikten sonra herşeyi anlicaksınız. Yok böyle bir şey.
eğerki kullanamıyorsanız iade sürecini başlatın ve gidip kendinizde toplayabilirsiniz o ayakta büyk bir ihtimalle kargo şirketi taşımasında kırılmış olabilir ve rgbfanı çıkartıp tekrar takmayı deneyinİzledikten sonra herşeyi anlicaksınız. Yok böyle bir şey.
Aç gözlü bunlar aç gözlüValla daha önceden PCH ile ilgili kırgınlığımı dile getirmiştim.
( #Ne olur serisinde kazanana hediye göndericez diyip 8.5 ay sonra üzeri kirli-kullanılmış 20 TL'lik mousepad yollamaları )
Geçen gün de şunu farkettim.
Zamanında "Bundan sonra çıkacak sistemler için isim arıyoruz, bulana hediye göndericez" demişlerdi.
Ben yorum kısmına gayet detaylı bir şekilde yazmıştım.
Son topladıkları sistemlerin isimlerine bakıyorum.
Direk benim önerdiğim şeyi uygulamışlar.
Ne hediye var, ne teşekkür.
Ona göre firmayla anlasicak abi. Ben para veriyorum . Benim paramın istediğimi vericek. Bende 2 gün önce powerbank almıştım . O bile hasarlı geldi.getırırken zarar gormus olabılır hemen suc atmamak lazım herkes memnun bu ınsanlardan
Ona firmayla anlasicak abi. İşini doğru yapicak . Adamın istediği MSI gönderilen xfx zorla xfx göndermişler adamaİncehesap gayet güvenilir kardeşim yukarda arkadaşında dedigi gibi kargoda bi sorun olmuştur.
çeen arkadaş burada ise internet sorunu için yapacakları => Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları sonrsında bağlı olduğu ağınözellikler dedikten sonra çıkan ekranda yapılandır diyecek sonrasında "gelişmiş" ondan sonra hız & ikili ye tıklayıp hızı otomatiğe alacak burada anakarta suçu atmak saçmalık .İzledikten sonra herşeyi anlicaksınız. Yok böyle bir şey.
Videonun içeriğini anlatır mısınız internetim yok o yüzden izleyemiyorum.