fiyat uyguna geliyorsa ve vade farksız taksit yapılabiliyorsa neden olmasın
bu fiyata bu sistem iyi değil bence.nasıl 6 taksit ?![]()
PCH KING V1.2 | Intel i5-14600K | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Araştır biraz kanka senin bütçen ne ben senin için bir tane araştırayım istersen? Birde kriterlerini belirt, nvidia olsun falan...taksit ile peki nasıl iyi bir sistem alabilirim varmıdır bir yöntemi ?
ben rust oynuyorum şimdiye kadar gördüğüm en sistem isteyen oyun 4070 süper yetebilir sanırım işte 40 45 civarı aşağı yukarıAraştır biraz kanka senin bütçen ne ben senin için bir tane araştırayım istersen? Birde kriterlerini belirt, nvidia olsun falan...
Belki sen f/p sistemleri pek bilmiyorsundur, ben belki f/p bi sistem bulabilirim.
bakabildin mi dostumAraştır biraz kanka senin bütçen ne ben senin için bir tane araştırayım istersen? Birde kriterlerini belirt, nvidia olsun falan...
Belki sen f/p sistemleri pek bilmiyorsundur, ben belki f/p bi sistem bulabilirim.
Aga ben baktım biraz bana en mantıklısı şu sistem gibi göründü ama tabi 50k kadar cıkabilirsenbakabildin mi dostum
bende amd düşünüyordum ama bir çok kişi bu kartta sorun yaşıyormuş kart problemli çıkıyormuşAga ben baktım biraz bana en mantıklısı şu sistem gibi göründü ama tabi 50k kadar cıkabilirsen
Yok cıkamazsan senin dediğin sistem de biraz şüpheli çünkü aga işlemcisi bu sistemden daha kötü ve ekran kartı da aynı şekilde.![]()
Phantom Prime | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
5070, 9070'den bile birazcık daha kötü ve 5070'in tek artısı rt ve dlss onun dışında bu dediğim 9070xt sistemi alabilirsin.
Kaynak:
Ama dlss açarak oynarsan 5070 iyi karttır onu da söyliyim. Yani 5070 almak istersen aklında soru işareti kalmasın.
O zaman aga 5070li sistemi öneririm nvidia sağlamdır.bende amd düşünüyordum ama bir çok kişi bu kartta sorun yaşıyormuş kart problemli çıkıyormuş