Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

Vatan vs İtopya RTX 3060 Sistem

15.500'e geçenlerde rtx 3060ti + i5 12400f vardı.
  2. AprnHaci

PCH Medal X5 çıkmışken DA Sistemleri nerde dostlarr

evet bu konu nezlinde konuşursak arkadaş karşılaştırmış, çok karşılaştırmak isteyen DA'nın çıkardığı eski sistemlere bakması yeterli. kesinlikle piyasanın kralı donanım arşividir hala diyebiliyorum ama 2 ay hiç ses soluk çıkmayınca insan haliyle eleştirme ihtiyacı duyuyor. sonuçta bu herhangi...
  3. AprnHaci

PCH Medal X5 çıkmışken DA Sistemleri nerde dostlarr

küfür yiyorum diye sistem çıkarmamanda "BENCE" boş, sen bu piyasanın en eskisisin bu tarz boş yorum yapan gereksiz insanları umursamaman gerek sana destek olan veya senin sistemlerinle yüzü gülmüş/gülecek birçok insan mağdur oluyor. tabi kimse zorlayamaz ister yaparsın ister yapmazsın ama sırf...
  4. AprnHaci

Bugun F/P rtx sistem incelemesi donanım arşivi

özellikle rtx diye belirttiği için çok yüksek bir sistem geleceğini sanmıyorum 3050 diye tahmin ediyorum.
  5. AprnHaci

Vatan sistem geldi yaşadığım sıkıntı

evet güzel fiyata buldum ama biraz korkuyorum biryeri kırık çıkık gelir mi diye. gelirse ne yapacağımıda pek bilmiyorum.
  6. AprnHaci

yok sarı siteden aldım hocam iyi fiyata geldi.
  7. AprnHaci

ben al satçı birinden 10k'ya aldım bugün kargoya verdi adam hiç kutusunu açmamış umarım bir sıkıntı yaşamam.
  8. AprnHaci

HAQQUS RX6600 SİSTEM ALINIR MI

hocam demeyin öyle ya :( 1 ay sonra sistem alacağım umarım fiyatlar artmaz.
  9. AprnHaci

DA'nın yeni tanıttığı sistemi yarın alacağım

abi sussun demeden önce biraz konuyu olgunlaştırsan keşke. adam orda güncel ve daha teknolojik olduğu için 3050 önermiş, ha bence 2060 almak daha mantıklı orasında değilim ama açıklamadan sussun demek etik mi bilemedim.
  10. AprnHaci

asıl sorum dışı konumun altında her cinsden muhabbet döndü. sence yarına stok kalır mı ne düşünüyorsun?
  11. AprnHaci

hocam sizce biter mi nediyorsunuz? çok bekledim bütçeme uygun sistem.
  12. AprnHaci

yapmayın be, al sat yapılacak sistem değil ona rağmen biter mi diyorsun?
  13. AprnHaci

kanka uzun süredir bekliyorum artık almak istiyorum. bende isterdim 11e çıksa ama piyasada başka 2060lı bir şey yok.
  14. AprnHaci

yarın alacağım pch'ninkini al demeyin nvidia kart istiyorum. yarına stok bitermi bugün alabilme şansım maalesef yok yarın alacağım.
  15. AprnHaci

!!!Donanım arşivinin bugün inceleyeceği sistem!!!

beyler 13.5k rtx 2060 incelemez donanım arşivi ya saçmalamayın, fiyatta bir indirim falan olur ya da farklı sistemdir, sonuçta 13.8e 3060lı sistem var
  16. AprnHaci

donanım arşivi yeni sistem incelemesi

kanka rengi farklı 6600'ün
  17. AprnHaci

donanım arşivi yeni sistem incelemesi

bir konuda bunun muhabbeti döndü, gtx 1660s diyen oldu rx 6500xt diyen oldu ama etiketlediğim arkadaş onların olmadığını anlattı gerek soğutma bloğu gerek tip olarak, 2060,2060S,2070 bunlardan biri olacak ama büyük ihtimal 2060 gibi geliyor bana
Top Bottom