evet bu konu nezlinde konuşursak arkadaş karşılaştırmış, çok karşılaştırmak isteyen DA'nın çıkardığı eski sistemlere bakması yeterli. kesinlikle piyasanın kralı donanım arşividir hala diyebiliyorum ama 2 ay hiç ses soluk çıkmayınca insan haliyle eleştirme ihtiyacı duyuyor. sonuçta bu herhangi...
küfür yiyorum diye sistem çıkarmamanda "BENCE" boş, sen bu piyasanın en eskisisin bu tarz boş yorum yapan gereksiz insanları umursamaman gerek sana destek olan veya senin sistemlerinle yüzü gülmüş/gülecek birçok insan mağdur oluyor. tabi kimse zorlayamaz ister yaparsın ister yapmazsın ama sırf...
abi sussun demeden önce biraz konuyu olgunlaştırsan keşke. adam orda güncel ve daha teknolojik olduğu için 3050 önermiş, ha bence 2060 almak daha mantıklı orasında değilim ama açıklamadan sussun demek etik mi bilemedim.
bir konuda bunun muhabbeti döndü, gtx 1660s diyen oldu rx 6500xt diyen oldu ama etiketlediğim arkadaş onların olmadığını anlattı gerek soğutma bloğu gerek tip olarak, 2060,2060S,2070 bunlardan biri olacak ama büyük ihtimal 2060 gibi geliyor bana