sen stok eritme diyorsun ki yok böyle bir şey
Sadece sorulara cevap vererek ilerleyelim o zaman veya susalım sıkıntı yok. Susalım seçeneğini seçtiysen cevap vermezsin problem yok biter.
Bende diyorum ki bunu ben nerden bileceğim? Bilemediğim şeyi söyleme diye bir şey demene gerek yok sistem stok eritme gibi duruyor çünkü incehesap bunu hep yapıyor ve ben bunun için 3 puan yiyorum? Daha önceki aynı sebep uyarılarım keza 1 puandı sırf senin zoruna gitti diye falan mı 3 puan yoksa özel sebebi var mı bizde bilelim?
dediğim gibi kitlem değilsen bir daha gelme.
Kitleden kastım senin her dediğine inanabilecek potansiyelde insanlar. Bizde kitleyiz ama o kitle değiliz. Anlaman lazım aslında.
ki yok böyle bir şey bunun için uyarınca da elinizden geldiğince saldırıyorsunuz
Sebebini yukarıda belirttim.
Ben artık senle tartışmaya girip belli bir yerde susmak istemiyorum çünkü biz seninle bu tartışmaları düzgünce bitirmediğimiz sürece bir daha tartışacağız zaten. Saçma yani! Zaten forumda neredeyse su konusmayı seninle yapmamız bile yasaktır hatta belki toleransın sayesinde yapıyoruzdur ki bu konuda inan taktir ettiğim insanlardansın zaten. Da ben senle oturup düzgünce tartışamayacak mıyım öyle bir hakkım yok mu ya?