Neler Yeni

DA'nın yeni tanıttığı sistemi yarın alacağım

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ya nasıl saçma sapan ben sana diyorum ki bu sistemdeki tüm parçalar belli ki stok eritme. Nedenini açıklıyorum böyle böyle diyorum sen bana 2080 6000 lira diyosun ne alaka ne alaka. Ki 2080 6000 lira diyerek beni haklı çıkarıyorsun bu sistemi alan adam sistemi bu haliyle 2000 lira ucuza vermek zorunda kalıcak zaten
Arkadaşın hiçbir şeyin nedenini açıklamıyorsun açıkladığın bir şey yok. ikinci el 2060 için örnek verip 2080 için ben örnek verince 0 ile 0ı karşılaştır diyince bunu anlayamıyorsun o senin sorunun.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Elinde 400 tane vardır eritir? Konu stok sayısı olmamalı bence? Klasik çoğu sistemde kullandıkları kasa psu. Bu sistemde ekstaradan a520 falan da var. Stok eritmeden başka bir şey düşünmek mümkün değil ki zaten
Ya arkadaşım harbi kes, yok diyorum adamlar zor 2060 buldu diyorum bıdı bıdı yapıyorsun inanmıyorsan konudan uzak dur seninle mi uğraşacağız.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İyi kanka kestim sıkıntı yok. Zaten ne desen inanacak kitlen var. Sana iyi forumlar. Umarım kendi yapacağın sistemde A520 ve 2060 falan olmaz. Sen şu sistemi tanıtmasan forumun %90' ı nın haberi olmayacak zaten çünkü sıcak fırsat falan değil

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
biti bile

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

GorkemS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Görkem Sümen
Steam
Gork3MS
yarın alacağım pch'ninkini al demeyin nvidia kart istiyorum. yarına stok bitermi bugün alabilme şansım maalesef yok yarın alacağım.
Abdullah abi hiç kusura bakma ama sistem kötü kötüye kötü denir. Hiç boş muhabbet falan demeyin da'nin 2 tane sistemini alan bir kişi olarak söylüyorum. Harbi size yakışmayan bir sistem olmuş bu fiyata RX6600 verenler ver DA'ya yakışmadı bence ve bunu çok iyiymiş gibi savunmanız çok saçma

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Zaten ne desen inanacak kitlen var
Arkadaşım bunda bile toxiclik yapıyorsun sen kimsin benim kitlem değil misin değilsen bir daha girme foruma takipte etme. Yani zıtlık olsun da ne olursa olsun kafasındasın. Ben diyorum ki sisteme kötü diyebilirsiniz özgürsünüz ki dediler karışmadım ama sen stok eritme diyorsun ki yok böyle bir şey bunun için uyarınca da elinizden geldiğince saldırıyorsunuz hepinize yeterim dostum merak etme, kafandan bir şeyler sıkmadığın sürece özgürsün ve dediğim gibi kitlem değilsen bir daha gelme.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah abi hiç kusura bakma ama sistem kötü kötüye kötü denir. Hiç boş muhabbet falan demeyin da'nin 2 tane sistemini alan bir kişi olarak söylüyorum. Harbi size yakışmayan bir sistem olmuş bu fiyata RX6600 verenler ver DA'ya yakışmadı bence ve bunu çok iyiymiş gibi savunmanız çok saçma
Ya arkadaşım sisteme kötü diyebilirsin siz şaka mısınız? asdhajkdhajkld üstüme iyilik sağlık olayı çapıttıkları için öyle dememe kızıyormuşum imajı çıkıyor beğenmediysen sıkıntı yok. RX 6600'e gelirsen 9999'a yaptım zaten ama insanlar Nvidia istiyor bunu ister kabul edin ister etmeyin hem de öyle biraz değil Nvidia'ya olan talep 2-3 kat. Sırf reflex için Nvidia alan adam var aylardır AMD yapıyorum aklı olan adam "ya bu adam zaten bir sürü AMD yaptı" der. Bu kadar basit

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sen stok eritme diyorsun ki yok böyle bir şey
Sadece sorulara cevap vererek ilerleyelim o zaman veya susalım sıkıntı yok. Susalım seçeneğini seçtiysen cevap vermezsin problem yok biter.

Bende diyorum ki bunu ben nerden bileceğim? Bilemediğim şeyi söyleme diye bir şey demene gerek yok sistem stok eritme gibi duruyor çünkü incehesap bunu hep yapıyor ve ben bunun için 3 puan yiyorum? Daha önceki aynı sebep uyarılarım keza 1 puandı sırf senin zoruna gitti diye falan mı 3 puan yoksa özel sebebi var mı bizde bilelim?
dediğim gibi kitlem değilsen bir daha gelme.
Kitleden kastım senin her dediğine inanabilecek potansiyelde insanlar. Bizde kitleyiz ama o kitle değiliz. Anlaman lazım aslında.
ki yok böyle bir şey bunun için uyarınca da elinizden geldiğince saldırıyorsunuz

Sebebini yukarıda belirttim.

Ben artık senle tartışmaya girip belli bir yerde susmak istemiyorum çünkü biz seninle bu tartışmaları düzgünce bitirmediğimiz sürece bir daha tartışacağız zaten. Saçma yani! Zaten forumda neredeyse su konusmayı seninle yapmamız bile yasaktır hatta belki toleransın sayesinde yapıyoruzdur ki bu konuda inan taktir ettiğim insanlardansın zaten. Da ben senle oturup düzgünce tartışamayacak mıyım öyle bir hakkım yok mu ya?

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Arkadaşım bunda bile toxiclik yapıyorsun sen kimsin benim kitlem değil misin değilsen bir daha girme foruma takipte etme. Yani zıtlık olsun da ne olursa olsun kafasındasın. Ben diyorum ki sisteme kötü diyebilirsiniz özgürsünüz ki dediler karışmadım ama sen stok eritme diyorsun ki yok böyle bir şey bunun için uyarınca da elinizden geldiğince saldırıyorsunuz hepinize yeterim dostum kafandan bir şeyler sıkmadığın sürece özgürsün ve dediğim gibi kitlem değilsen bir daha gelme.
kitle farkli ne derseniz inanacaktan kastı olan kitle farkli youtube içeriğinizden sistemi görüp neredeyse hic bir bilgisi olmadan sirf donanım arşivi tanıttı diye babasına israr yakar sistemi aldiracak bir kitle var bahsedilen kasit bundan kaynaklı yoksa kimse forumunuzda olup da normal ''kitle''nizden olduğunu kabul etmemezlik yapmiyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sadece sorulara cevap vererek ilerleyelim o zaman veya susalım sıkıntı yok. Susalım seçeneğini seçtiysen cevap vermezsin problem yok biter.

Bende diyorum ki bunu ben nerden bileceğim? Bilemediğim şeyi söyleme diye bir şey demene gerek yok sistem stok eritme gibi duruyor çünkü incehesap bunu hep yapıyor ve ben bunun için 3 puan yiyorum? Daha önceki aynı sebep uyarılarım keza 1 puandı sırf senin zoruna gitti diye falan mı 3 puan yoksa özel sebebi var mı bizde bilelim?

Kitleden kastım senin her dediğine inanabilecek potansiyelde insanlar. Bizde kitleyiz ama o kitle değiliz. Anlaman lazım aslında.

Sebebini yukarıda belirttim.

Ben artık senle tartışmaya girip belli bir yerde susmak istemiyorum çünkü biz seninle bu tartışmaları düzgünce bitirmediğimiz sürece bir daha tartışacağız zaten. Saçma yani! Zaten forumda neredeyse su konusmayı seninle yapmamız bile yasaktır hatta belki toleransın sayesinde yapıyoruzdur ki bu konuda inan taktir ettiğim insanlardansın zaten. Da ben senle oturup düzgünce tartışamayacak mıyım öyle bir hakkım yok mu ya?
Dostum ilgilenmiyorum yorumunla zaman kaybı.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
kitle farkli ne derseniz inanacaktan kastı olan kitle farkli youtube içeriğinizden sistemi görüp neredeyse hic bir bilgisi olmadan sirf donanım arşivi tanıttı diye babasına israr yakar sistemi aldiracak bir kitle var bahsedilen kasit bundan kaynaklı yoksa kimse forumunuzda olup da normal ''kitle''nizden olduğunu kabul etmemezlik yapmiyor
Arkadaşım bu sistemi her çocuk babasına gösterip rahatlıkla aldırabilir alınmasında risk olsa videosunu yapmam. Nvidia RTX 2060 için şuan en iyi fiyat kusura bakma RX 6600 daa ucuza var demekle olmuyor insanlar çünkü AMD tercih etmiyor. Nvidia istiyorsan işte buyur miss gibi sistem 1 ay sonra aynı fiyata 3060 çıkar onu ben bilemem.

Top Bottom